Perşembe, Mayıs 02, 2013

Yalovaspor şampiyon gibi

Yalova Süper Amatör Küme’de ligin bitimine 1 hafta kala Yalovaspor liderliğini sürdürdü. En yakın rakibi Çiftlikköy Belediyespor’un 3 puan önünde yer alan Yeşil Kırmızılı ekip son haftada 1 puanla ayrıldığı taktirde şampiyonluğunu ilan edecek.



 


Yalovaspor’un şampiyonluğunu kaybetmesi için son haftada Çınarcık Belediyespor’a mağlup olması Çiftlikköy Belediyespor’un ise Teşvikiye Belediyespor’u en az 5 farklı mağlup etmesi gerekiyor.


 


Ligin alt tarafında ise Çınarcık Belediyespor ligde kalmayı garantilerken, Doğanspor, Teşvikiye Belediyespor ve Yeşilovaspor’dan 2 tanesi sezonun son haftasında küme düşecek. 2012-2013 sezonu Süper Amatör Küme’de 21. Haftasında Yalovaspor evinde düşme potasında yer alan Teşvikiye Belediyespor’u konuk ederken bu mücadeleden 3-0 galip ayrılarak puanını 47’ye çıkarttı ve zirvedeki yerini korudu.


 


Konuk Teşvikiye Belediyespor ise 17 puanda kaldı ve kendine 10. Sırada yer buldu. Yalovaspor’un en yakın takipçisi Çifltikköy Belediyespor ise evinde Termal Belediyespor’u 4-1 ile geçti. 44 puana yükselen Kırmızı Siyahlılar 2. Sıradaki yerini korurken konuk Termal Belediyespor ise gelecek haftayı bay geçeceğinden dolayı sezona 27 puanla nokta koydu. 


 


Haftanın diğer müsabakalarında Esenköyspor evinde Çınarcık Belediyespor’a 3-1 mağlup olurken, Yeşilovaspor ise Ahmet Saraç Sahasında Sultaniyespor’u 1-0 ile geçti.  Puanını 22’ye yükselten Sarı Siyahlı ekip Çınarcık Belediyespor Süper Amatöre devam derken haftayı 8. sırada kapattı.


 


35 puanda kalan Esenköyspor ise 3. Sıradaki yerini korudu. Yeşilovaspor ise 16 puana yükselmesine karşın son sıradaki yerinden oynamazken Sultaniyespor ise 25 puanla 5. Sıradaki yerini korudu. Tavşanlı Belde sahasında oynanan müsabakada düşme tehlikesiyle yan yana olan Doğanspor deplasmanda Tavşanlı Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek az da olsa rahat nefes aldı.


 


19 puana yükselen Sarı Kırmızılı ekip düşme potasının bir basamak üstünde 9. Sırada yer alırken Tavşanlı Belediyespor ise 23 puan ve averajla kendine 6. Sırada yer buldu.


 


KAYNAK: http://www.yalovagazetesi.com

1 yorum:

Pınarsporkulübü dedi ki...

Ahmet hocam başarının olduğu yerde mutlaka sen vardın.akın soyak

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...