Perşembe, Mayıs 30, 2013

Fenergücü, Lülerburgaz maçına hazır

U16 Türkiye Şampiyonasında İstanbul Esenleri temsil edecek olan Fenergücü Spor Kulübü Tekirdağ-Çorlu grup karşılaşmalarında A grubunda Lüleburgaz ve Kocaeli Demirspor'un bulunduğu grupta mücadele edecek.


Bugün Çorlu Şehir Stadı’nda Lüleburgaz ile karşılaşacak olan sarı lacivertli ekip de tüm hazırlıklar tamamlandı ve tüm camia maç saatini beklemeye başladı.

Şampiyona ve gruplar hakkında düşüncelerini belirten Kulüp Başkanı ve antrenörü Kenan Kasım Taştan, ‘’İlk kez katıldığımız Türkiye şampiyonasında tüm takımlara başarılar diliyorum. Burada bulunmak bizim için çok önemli. Yoğun bir çalışmanın ardından hazırlıklarımızı tamamlayıp eksiksiz bir şekilde maça konsantre olduk. Tek amacımız var isleyen herkese güzel ve centilmen bir oyun izlettirmek. Allah da nasip ederse şampiyonada ilerlemek istiyoruz. Çorlu belediyesi inanılmaz güzel bir stat ve tesisleşme gerçekleştirmiş. Çok güzel bir zeminde oynayacağız. Futbola destek veren tüm yetkililere teşekkür ediyorum’’dedi.

Açılış karşılaşması olan Fenergücü- Lüleburgaz müsabakası saat 16.00 da başlayacak.


Yerel Futbol Sitesi

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...