Pazar, Mayıs 26, 2013

Ayazağaspor son nefeste kazandı

İstanbul U 13 Ligi 28. grup 7. hafta karşılaşmasında Tarabya Orman Fakültesi Bahçeköy Stadında Ayazağaspor’ u konuk etti. İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmayı Ayazağaspor 59.dakikada bulduğu golle 3-2 kazanarak en yakın rakibi ile puan farkını 6’ ya çıkardı. Oldukça sıcak bir havada oynanan karşılaşma baştan sona kadar heyecan içerisinde geçti. Ayazağaspor 13. dakikada Furkan Emir’ in ara pasında Hakan’ın usta işi dokunuşu ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla bitecek derken 29. dakikanın son saniyelerinde kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Berkay Tarabya’ya beraberliği getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.


İkinci yarıya etkili başlayan taraf Tarabya oldu. 37. dakikada oluşan karambol de top son olarak Berkay’ın önünde kaldı ve Berkay çok rahat bir şekilde topa dokunarak Tarabya’yı 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra adeta saha içinde yıkılan Ayazağasporlu minikleri hocaları teselli etti ve kenardan verdiği taktikle takımının tekrar geri gelmesini sağladı. Ayazağaspor önce 51. dakikada Umut’un golüyle skoru 2-2’ye getirdi. Karşılaşmada dakikalar 60’ı gösterdiğinde sahneye yine Hakan çıktı ve çok şık bir gol atarak Ayazağaspor’a galibiyeti getirdi. Galibiyet golü ile birlikte Ayazağalı minikler büyük sevinç yaşarken, Tarabya’lı minikler büyük bir üzüntü yaşadılar. Karşılaşman sonuna 4 dakika eklendi ve bu dakikalar içerisinde Tarabya’nın ataklarından sonuç çıkmayınca Ayazağaspor sahadan 3-2’ lik galibiyetle ayrıldı.


 


Bu sonuçla Ayazağaspor en yakın Tarabya ile puan farkını 6’ya çıkardı ve kalan 5 haftada büyük bir avantajı eline geçirdi.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...