Pazartesi, Mayıs 27, 2013

İstanbul Bafraspor'un zirve aşkı sürüyor

İstanbul U19/2.Ligi 10. Grup maçında Zeytinburnu Yıldızspor ile İstanbul Bafraspor takımlarının mücadelesinde iki kırmızı kart, beş gol vardı ve kazanan 3-2'lik skorla konuk ekip İstanbul Bafraspor oldu. Bu sonuçla Bafraspor grupta bir puan gerisinde olduğu Yıldızspor'dan ikinciliği alarak lider Cerrahpaşa'yı takibini sürdürdü.


 


10. grupta on üç puanla ikinci sırada bulunan Z.Yıldızspor ile takipçisi on iki puanla üçüncü sırada bulunan İstanbul Bafraspor'un mücadelesinde ev sahibi ekip karşılaşmaya bir önceki hafta oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle 6-0 hükmen mağlup sayıldığı Çankırı Marufspor maçında ceza alan oyuncuları Emre(13 maç), Tugay(13 maç), Tolga(3 maç) ve İlyas(2 maç) ile sakatlıkları devam eden İsmail ve Burhan'dan yoksun çıktı. Karşılaşmaya Yıldızspor hızlı başladı; 18. dakikada Muhammed ile öne geçti. Golden dört dakika sonra Bafraspor kaleci Yunus Emre'nin kullandığı penaltı atışında eşitliği yakaladı, 1-1. Bafraspor'un beraberlik golü sonrasında santra yapan Yıldızspor'lu oyuncular direkt rakip kaleye gitti ve 23. dakikada Abdulsamet'in şık golüyle bir kez daha öne geçti ve devre de bu skorla tamamlandı, 2-1.


 


İkinci yarıya Bafraspor hızlı başladı; 48. dakikada Kubilay'ın karambolde yaptığı vuruş direkten döndü, 60. dakikada soldan Muammer'in getirip içeri çevirdiği topta Halil İbrahim boş kaleye topu gönderdi. Bu dakikadan sonra Bafraspor biraz daha baskılı oynasa da iki takım da gol pozisyonuna girmekte zorlandı. 85. dakikada gelişen Bafraspor atağında şişirilen top Yıldızspor'lu oyuncunun kafasından sekip Halil İbrahim'in önünde kaldı, bu oyuncunun vuruşunda top ağlarla buluştu ve Bafraspor maçta ilk kez öne geçti. Bu pozisyonda yardımcı hakem Elif Tiryaki ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı ancak maçın orta hakemi Ziya Özyurt pozisyonu devam ettirerek golü verdi, bunun üzerine tribünler ve saha içi bir anda karıştı. Golden bir kaç dakika sonra benzer bir pozisyonda Yıldızspor oyuncuları için ofsayt kararı verilip de ağlara giden top gol değeri kazanmayınca tribünler bir kez daha karıştı ve maçın son dakikası içinde Yıldızspor'dan Berkay ikinci sarı karttan, Recep ise direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Maçın bitiş düdüğünden sonra hakem üçlüsü bir müddet saha içinde bekletildikten sonra, gerginliğin azalmasıyla soyunma odalarına alındılar.


 


STAT: Zeytinburnu Hasan Doğan
SAHA KOMİSERİ: Hüseyin Beşok
HAKEMLER: Ziya Özyurt, Elif Tiryaki, Sevgi Koçum
ZEYTİNBURNU YILDIZSPOR: Savaş, Sezer, Abdullah, Hurşit, İdris, Yasin, Berkay, Muhammed, Abdulsamet, Safa, Sami
YEDEKLER: Baran, Ömer, Çağatay, Rıfat, Recep, Sinan
TEKNİK SORUMLU: Muharrem Vatansever
İSTANBUL BAFRASPOR: Yunus Emre, Arif Can, Muammer, Feridun, Oğuzhan, Diyan, Eren, Kubilay, Halil İbrahim, Muammer Civelek, Furkan
YEDEKLER: Mahmut, Eray, Cihan, Burak, Fikret, Ali
TEKNİK SORUMLU: Selahattin Tığlı
GOLLER: Muhammed, Abdulsamet (Yıldızspor)/Halil İbrahim(2), Yunus Emre (Bafraspor)
SARI KARTLAR: Savaş, Hurşit, Berkay(2), Muhammed, Abdulsamet, Sami (Yıldızspor)/Oğuzhan, Eren, Halil İbrahim (Bafraspor)
KIRMIZI KARTLAR: Berkay, Recep (Yıldızspor)


 


NOT: Saha komiseri Hüseyin Beşok'a yardımlarından dolayı teşekkürler.


 


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.