Salı, Mayıs 28, 2013

Celtilmence geçen maçta kazanan Kültürspor

İstanbul U19 Ligi 14.Grup maçında Kültürspor ile Altınok, Karadeniz Tekin Küçükali Stadında karşılaştılar. Maçı ev sahibi Kültürspor 5-0 kazanmayı başardı.



 


M. Murat Kurt,  H. Güray Biçer ve Berkat Ertin’den oluşan Hakem triosunun yönettiği Burhan kaya’nın da Saha Komiseri olarak görev yaptığı maça ev sahibi Kültürspor çok iyi başladı ve 12 dakikada Hakan’ın gölüyle öne geçti.


 


Golden sonra da ataklarını sürdüren Kültürspor’un gençleri 25 dakikada Yunus’un golüyle farkı ikiye çıkarttı ve maça tamamen hakim olan takım oldu. Altınoklu sporcular atak yapsalar da etkili olamayınca 35 dakikada Yasin kendisinin birinci takımının üçüncü golünü attı.


 


Centilmence gecen karşılaşmada izleyenlere de keyifli bir maç izlettiler 40 dakikada Yunus kendisinin ikinci takımının dördüncü gölünü attı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarı Altınokspor atak yapsa da çok istediği golü bir türlü bulamadı Kültürspor’un gençleri 85 dakikada Hakan’ın golüyle maçın sonucunu belirlemiş oldu. İki takım yöneticileri birbirlerini maç sonunda tebrik edip başarılar dilediler. Bu galibiyeti takım arkadaşları, Kültürsporlu oyuncu Abdullah Aydoğan’ın doğum günü hediyesi olarak armağan ettiler.


 


HABER: ALİ RIZA SUBAŞI


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...