Cuma, Mayıs 31, 2013

Efe Gökçimen’in tezahüratları Beyoğlu’na yetmedi

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları turnuvasında Beyoğlu Vergi Dairesi ile Zincirlikuyu Vergi Dairesi karşılaştılar. Çekişmeli geçen maçta Beyoğlu ekibinin oyuncusu Mehmet Gökçimen’in oğlu Efe Gökçimen yaptığı tezahüratlar ile maça keyif kattı.



 
Yeşil-beyazlı Zincirlikuyu Vergi Dairesi’nin golleri Gültekin Diktaş (3), İlyas Öğütçü (2) ve Serdar Ertuğrul’dan gelirken, Beyoğlu Vergi Dairesi adına goller Armağan Özlü (2), Şenol Demirel ve Mehmet Gökçimen’den geldi.



Nejat Gündoğan veda etti
Turnuvada sürekli olarak Kağıthane Uygulama Müdürlüğü adına görev yapan ve bu sene Zincirlikuyu Vergi Dairesi forması giyen Nejat Gündoğan ise maç sonu yaptığı açıklamada futbola veda ettiğini söyledi.



Kağıthane Uygulama Müdürlüğü elemelere hazır!
Turnuvanın son maçında rakibi sahaya çıkmadığı için Zincirlikuyu Vergi Dairesi oyuncuları ile karma bir takım yapan ve antrenman maçı yapan Kağıthane Uygulama Müdürlüğü, maç sonunda hep birlikte hatıra pozu verirlerken, takım kaptanı Nurettin Kaynar, “eleme maçlarında da başarılı olup, finale yükseleceğimizi düşünüyoruz” dedi.



 


HABER: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.