Pazartesi, Mayıs 27, 2013

Çekişmeli maçın galibi Olimpiyat

İstanbul U13 Ligi 4. grup mücadelesinde Altınyıldız takımı Fatih Mimar Sinan Stadı'nda Olimpiyat takımını konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısını 2-1 önde tamamlayan ev sahibi ekip, ikinci yarıda gelen üç golle adeta yıkıldı ve sahadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.


 


Maça iki takım da hızlı başladı. İlk on dakikada maçın kontrolü Altınyıldız takımındaydı ancak bu dakikadan sonra toparlanan Olimpiyat takımı devrenin ortalarına kadar maçı adeta tek kale oynadı. Yirmi beşinci dakikadaki su molasından sonra Altınyıldız oyuna tekrardan ortak olup, devrenin sonunda soyunma odasına 2-1 üstünlükle gitmeyi başardı.


 


İkinci devre yine karşılıklı ataklarla başladı; önce Olimpiyat takımında Emircan, sonrasında da Altınyıldız'da Necat Emir kaleciyle karşı karşıya pozisyonda golü yapamayan oyunculardı. Devrenin henüz başında gelen Olimpiyat takımının beraberlik golü ile kontrolü tekrar eline alan konuk ekip elli dört ve altmışıncı dakikalarda bulduğu gollerle maçı da 4-1 kazanmasını bildi. Olimpiyat takımının üçüncü golünden sonra yaptığı yoğun itirazlar nedeniyle Altınyıldız teknik sorumlusu Hüseyin Avni Mutlu maçın hakemi Oktay Koçak tarafından tribüne gönderildi.


 


STAT: Mimarsinan
SAHA KOMİSERİ: İbrahim Tuna
HAKEM: Oktay Koçak
ALTINYILDIZ: Abdullah, Emrullah, Saruhan, Efkan, Batuhan, İbrahim, Necat Emir, Erencan, Serdar, Yavuzhan, Fatih
YEDEKLER: Doğukan, Meriç, Evren, Celal, Kaan, Uğurcan, Can
TEKNİK SORUMLU: Hüseyin Avni Çetin
OLİMPİYAT: Berkay, Yunus, Enes, Bilal, Umut, Taha, Emircan, Ömer, Ahmet, Musa, Metin
YEDEKLER: Ahmet, Berkay, Berat
TEKNİK SORUMLU: Atilla Er
GOLLER: Serdar(2) (Altınyıldız) / Metin, Ömer(2), Emircan (Olimpiyat)
SARI KARTLAR: Saruhan (Altınyıldız) / Enes, Metin (Olimpiyat)


 


NOT: Saha komiseri İbrahim Tuna'ya teşekkürler.


 


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.