Perşembe, Mayıs 30, 2013

Fenergücü, U11 şenliğinden çok memnun

İstanbul U11 Yaş altı kategorisinde mücadele eden Esenler İlçesi takımlarından Fenergücü Spor Kulübü iyi futbol oynayarak isminden söz ettirmeye devam ediyor.


2002-2003 doğumlu oyuncuların ilk kez resmi müsabakalara katıldığı ligde sporun dostluk ve kardeşlik olduğu, kazanmaktan çok iyi futbol ve eğlenmenin önemli olduğu sarı lacivertli ekipte vurgulanan değerler olarak ön plana çıkıyor.


Kulüp Başkanı ve antrenör Kenan Kasım Taştan, ‘’Bizim için çok özel bir organizasyon oluyor. Sporcu, kulüp bütünleşmesini farkı bir havada yaşıyoruz. Kadromuzda bulunan 22 oyuncumuzun da aileleri maçlarımız takip ediyor. Oynayan oynamayan kim olduğu önemi değil. Artık herkes kendi evladı oynuyormuş gibi seviniyor ve eğleniyor. Maç sonunda ise önce rakip takımı, sonuç ne olursa olsun tebrik edip alkışlıyoruz. Sonra tüm veliler ve sporcular çeşitli ikramlarla maç sonunda eğlence havasına dönüştürüyoruz. Aslında inşaa etmek istediğimiz Fenergücü ailesinden çok bir futbol ailesi profili, taraftar olmak değil. Sahada mücadele eden tüm çocuklarımızı evladımız gibi görüp futbolun eğlenceli bir oyun olduğunu gösterebilmek. Takımımızda çok iyi durumda yetenek seviyemiz yüksek. Çalışmalarımızın tamamını sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Ayrıca U11 Ligini bu kadar güzel bir seviyeye getiren Futbol Federasyonu yetkililerini, Hakemlerimizi, Saha Komiserlerimizi tebrik ediyorum’’ dedi.


Yerel Futbol Sitesi


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...