Pazar, Mayıs 26, 2013

Cevizlispor liderlik koltuğunu sağlama aldı

İstanbul 2.Amatör Lig 6.Grup’ta haftanın en önemli karşılaşmasında Cevizli, Balat Yeşilovaspor’u deplasmanda 2-0’lık skorla geçerek liderlik koltuğunu sağlama aldı.

Karşılaşmanın 22.dakikasında Behsat’ın sağ kanata pasında Uğur sert ve düzgün vurarak Cevizlispor’u deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarıda tempo oldukça yüksekti ve sıcak havaya rağmen futbolcuların performansı alkışı hak etti.

Mücadelenin ikinci yarısında da kora kor bir müsabaka izledik. Balat Yeşilovasporlu futbolcular tüm riskleri göz önüne alarak maçta ki beraberlik golünü aradılar. Ancak hücum hattında eksik kalınca aradıkları gol için bir türlü net gol pozisyonuna giremediler. Maçta 90+4.dakika oynanırken savunmanın arkasına gönderilen topta Uğur kendisinin ve takımının 2.golünü kaydederek maçın skorunu ilan etti.


Cevizlispor deplasmanda aldığı altın değerindeki 3 puan ile puanını 30’a yükseltti ve liderlik koltuğuna sıkı sıkı sarıldı. Balat Yeşilovaspor 23 puanda kalarak 3.sıradaki yerini korudu.

STAT: Yıldıztabya
HAKEMLER: Yalçın Taşkınfurat, Hakan Karaburunoğlu, Ramazan Turan
BALAT YEŞİLOVASPOR: Muharrem, Kemal, Ali, Serhat(Dk.76 Göktuğ), Tanju, Eyüp, Mehmet(Dk.84 Aykut), Kıvanç, Tolga, Sertan, Ömer(Dk.66 Berke)
CEVİZLİSPOR: Ayhan, Behsat, Fatih(Dk.70 Mehmet Güney), Mehmet, Gürkan, Tansu(Dk.84 Enes), Murat, Selim, Ali(Dk.90 Yiğit), Emrah, Uğur
GOLLER: Dk.22 ve 90+4 Uğur
SARI KARTLAR: Dk.15 Eyüp, Dk.22 Serhat, Dk.27 Sertan, Dk.50 Kıvanç, Dk.56 Muharrem / Dk.19 Uğur, Dk.41 Gürkan, Dk.53 Mehmet, Dk.84 Tansu


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...