Perşembe, Mayıs 30, 2013

Şampiyon Bayan Futbolculardan İmzalı Top

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çenesuyu Plajyolu Bayan Futbol Takımı’nı kabul etti. 2. Lig’de namağlup şampiyon olarak 1. Lig’e çıkan bayan kramponlar, Başkan Karaosmanoğlu’na tüm takımın imzaladığı futbol topunu hediye etti.




2. Lig Bayanlar Futbol Play-Off Dörtlü Final Grubu’nu namağlup tamamlayarak şampiyon olan ve 1. Lig’e çıkan Çenesuyu Plajyolu Bayan Futbol Kulübü’nün başkanı Bünyamin Akman, teknik heyet ile bayan futbolcular, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyarete şampiyonluk kupasıyla gelen bayan kramponlar, takım olarak imzaladıkları bir futbol topunu da Başkan Karaosmanoğlu’na hediye etti.


2012-2013 sezonunu şampiyon tamamlayan takımın bayan futbolcuları, ziyarette sezon boyunca yaşadıkları heyecanı Başkan Karaosmanoğlu ile paylaştı. Hepsi İzmitli sporculardan kurulu bayan futbol takımını elde ettikleri başarı nedeniyle kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bayan futbolcularımızı kutluyoruz. Onların varlığının yeşil sahalara kalite getireceğine inanıyoruz. Amatör spor kulüplerine büyük önem veriyoruz. Amatör spor kulüplerine yaptığımız malzeme yardımları büyük bir ihtiyacı karşılıyor’’ dedi.


Plajyolu’nda Büyükşehir tarafından hayata geçirilen spor tesislerinin çalışmalarında büyük yararını gördüklerini dile getiren kulüp başkanı Akman, kendilerine gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu, aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu bayan futbolculara sporun yanı sıra eğitimlerine de önem vermeleri tavsiyesinde bulundu.


KAYNAK : http://www.habermrt.com


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...