Pazartesi, Mayıs 27, 2013

İstanbul Malatyaspor farkı

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grup’ta lider İstanbul Malatyaspor ligin ilk yarısında 3-0 mağlup ettiği Sefaköy Filizspor'u ikinci maçta da 5-1 yenerek liderliği sürdürdü.


11.Hafta Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kartalspor sahasında karşı karşıya gelen Sefaköy Filizspor ile İstanbul Malatyaspor takımları mutlak galibiyet için sahaya çıktı.


13.Dakikada İstanbul Malatyasporda Ferzan sol tafradan topl buluştu buluştuğu topu ceza alanın dışından top çok sert vurdu top kaleci Cüneyt'tin bakışları arasında ağlara gitti ve İstanbul Malatyaspor 1-0 öne geçti 27.Dakikada Filizspor ceza alanın içinde karamboldan topu ağalara yollayan İstanbul Malataysporlu Burak takımının ikinci gollünü atarak farkı ikiye çıkardı. 31.Dakikada İstanbul Malatyasporda ilk gollün sahibi Ferzan ceza alanın içinde kaleci Cüneyt'in üzerinden topu aşırarak topu ağlara yolladı ve bu golle Ferzan takımının üçüncü kendinin ikinci gollünü attı ve ilk yarıyı 3-0 önde katan takım oldu.


51.Dakikada İstanbul Malatyaspor’da Burak takımının Dördüncü kendisinin ikinci gollünü attı skor 4-0 oldu. 61.Dakikada Filizsporlu İstanbul Malatyasporlu Fatih Kurular sert girdi. Canı yanan Fatih Özgür boynuna sarılması nedeni ile karşılaşmanın Hakemi İsah Demircan tarafından İstanbul Malatyasporlu Fatih Kuruları kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. 69.Dakikada İstanbul Malatayaspor'lu Burak takım arkadaşı Gökhan'a pasın verdi aldığı topla önündeki iki oyuncuyu geçti sert şutu top ağlara gitti skor 5-0 oldu. 84.Dakikada Sefaköy Filizspor da ikinci yarıda oyuna dahil olan Sezai takımının tek gollünü atarak skoru 5-1 yaptı.


Karşılamada başka gol olmayınca İstanbul Malatyaspor ligin ilk maçında 3-0 mağlup ettiği Sefaköy Filizspor’u ikinci maçta da 5-1 mağlup ederek üç puanı aldı.


İstanbul Malatayspor ligin 11.Haftasında da galip gelerek en yakın takipçisi Araphanspor ile arasındaki puan farkın 9 çıkartarak namaglup yenilgisiz liderliğini sürdürdü.


 


Stat: Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kartal
Hakemler: İsah Demircan, Hakan Demirdöken, A.Kaan Kuloğlu.
Filizspor: Cüneyit*Yaşar**Feyzi**Özgür*Zekican**Seyfettin**Hasan*(Sinan*)Batuhan**Cengiz**Tuncay*(Sezai**)
İstanbul Malatayspor: Fatih Metin***Gökhan***(Orhan*)Şahin***(Hamza**)
Ferzan)****Veli**(Hakan**) Fatih Kurular***Burak****Mesut***Tolga***
Mehmet***Olcay***
Goller: 13,31.Dk Ferzan,27,51.Dk Burak69.Dk Gökhan ve 84.Dk Sezai.
Kırmız Kart: 61.Dk Fatih Kurular- İstanbul Malatayspor


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.