Salı, Mayıs 28, 2013

Ayazağaspor ve NGSK, altyapıda markalaşıyor

Ayazağaspor Kulübü bu sezon U14 grubunda şampiyon olduktan sonra katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda Kocaeli grubu finalinde Silivrispor’a 2-1 mağlup olarak sezonu noktaladı.
U13 grubu 28. grupta oynadığı 8 müsabaka sonucunda lider durumda bulunuyor. Lige 2001 doğumlu sporcularla katılarak büyük bir başarıya imza atmaya hazırlanıyorlar.


Sezon başında Ayazağa Semtinin yeni kulüplerinden Nilüfer Gökay Spor Kulübü ile işbirliği içine girerek yeni yapılandırma içine Ayazağaspor, NGSK takımlarını da bünyesi içine aldı. NGSK U13 takımı takımı 29. grupta lider olarak hedefe çok yakın. NGSK U19/2 takımı ise 9.grupta zirveyi diğer takımlarla paylaşıyor. 



Hedefler
Ayazağaspor teknik heyeti başta A Takım Sorumlusu Asım Tiryaki yönetiminde Tuncay Tokel, Halil Aktaş ve Halil Filik tarafından oluşuyor. Mevcut sezonda NGSK U13 takımının başında Halil Aktaş, Ayazağaspor U13 takımı başında Halil Filik bulunuyor. Öncelikli hedefler arasında bu takımları gruplarında şampiyon yaparak Türkiye Şampiyonası’na götürmek bulunuyor.


NGSK altyapısı, Ayazağaspor Teknik Heyetine emanet
Kulüp Başkanı İsmail Çakır tarafından Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu bünyesinde kurulan NGSK sezon başında yapılan görüşmeler sonucunda Ayazağaspor teknik heyeti tarafından müsabakalara hazırlanıyor. Önümüzde ki sezon yine U17 ve U13 takımlarıyla İstanbul’da ses getirmeyi amaçlanıyor.


   
Ayazağaspor, önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde altyapıda da “marka” olacak

Altyapıya yatırım yaparak iyi sonuçlar elde eden Ayazağaspor önümüzdeki sezon için kolları şimdiden sıvıyor. Her sezon biraz daha ileriye giden başarıları önümüzdeki 3-4 sezon içerisinde bütün altyapı kategorilerinde hedef şampiyonluk olarak amaçlanıyor.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.