Pazartesi, Mayıs 27, 2013

Bahçeköy deplasmanda farka koştu

İstanbul U19/2.Lig 5. grup mücadelesinde Küçükpazar ve Bahçeköy takımları Mimar Sinan Stadı'nda karşılaştılar. İki takımın da birer oyuncusunun kırmızı kartla oyun dışı kaldığı karşılaşmayı kaptanı Selahattin'in attığı üç gol ve on numarası Kaan'ın etkili oyunuyla Bahçeköy takımı deplasmanda 5-0 kazandı.


 


Maça Küçükpazar kalecisi İbrahim'in büyük hatası sonrası Selahattin'in ayağından gelen golle Bahçeköy takımı adeta 1-0 önde başladı. Yirmi beşinci dakikada savunma arkasına iyi koşan Selahattin kaleciyi de çalımlayıp farkı ikiye çıkardı. Otuz beşinci dakikada gelişen Bahçeköy atağını kesmek isteyen Emrah topu kendi ağlarına göndererek ilk yarının da skorunu tayin etmiş oldu, 0-3.


İkinci yarının henüz başında İlker'in oyundan ihracı ile on kişi kalan Küçükpazar oyundan iyice düştü. Bahçeköy takımı on kişi kalan rakibi karşısında topu ayağında tutup akıllı bir oyun oynadı. Elli birinci dakikada Selahattin kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü atarken, maçın bitimine beş dakika kala oyuna sonradan giren Turhan'ın golü maçın skorunu belirledi, 0-5.


Bahçeköy takımı başından sonuna kadar oyunun mutlak hakimiydi; topa çok iyi bastılar, çok iyi oyun kurdular. Bahçeköy takımının on numarası Kaan orta sahada tam bir maestro gibiydi, her atağın başlangıç noktası oydu ve sahada basılmadık alan bırakmadı. Henüz on yedi yaşında olmasına rağmen muhteşem bir yetenek olduğunu tribünleri dolduran futbol severlere gösterdi. Kaptan Selahattin'de attığı üç golle galibiyetin mimarlarından biriydi. Bahçeköy'de forvette oynayan dokuz numaralı Kenan da adam eksiltme yeteneği ve yaptığı asistler ile göz doldurdu. Küçükpazar'da ise sol açık Veysel maç boyunca çok çalıştı, çok mücadele gösterdi, sol koridoru hiç boş bırakmadı.


 


STAT: Mimar Sinan
SAHA KOMİSERİ: İbrahim Tuna
HAKEMLER: Özcan Öner, Oktay Koçak, Halil Üstün
KÜÇÜKPAZAR: İbrahim, Emrah, Osman, Musa Berk, Abdulkadir, Necati, Veysel, Can, İlker, Yavuz Selim, Soner
YEDEKLER: Akahan, Hakan, Halil İbrahim, Murat
TEKNİK SORUMLU: Abdulkerim Erdoğan
BAHÇEKÖY: Ömer, Mithat Mert, Dorukhan, Kadir, Furkan, Ali Can, Selahattin, Adnan, Kenan, Kaan, Halis
YEDEKLER: Asım, Ahmet, Yılmaz, Yusuf Can, Turhan, Burak
TEKNİK SORUMLU: Halil İbrahim Günboylu
GOLLER: Selahattn(3), Emrah(kk), Turhan (Bahçeköy)
SARI KARTLAR: Emrah, Hakan (Küçükpazar) / Kenan, Halis(2) (Bahçeköy)
KIRMIZI KARTLAR: İlker(47')(Küçükpazar) / Halis(73') (Bahçeköy)


 


NOT: Saha komiseri İbrahim Tuna'ya yardımlarından dolayı teşekkürler.


 


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

Hasan dedi ki...

Kaan,Selahattin ve kenanı izlemek lazım bu kadar övüldüğüne göre var bunlarda birşeyler bu hafta maçları liderle izlemeye geliyorum hadi bakalım başarılar gençler...

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...