Perşembe, Mayıs 30, 2013

Yalovaspor'da Fantom Ahmet'le yollar ayrılıyor

Yalovaspor Kulübü 2. Başkanı ve CEO'su Hakan Suiçmez, Teknik Direktör Ahmet Yılmaz ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Yeşil Kırmızılıların başında Süper Amatör Küme şampiyonluğu yaşayarak, Yalovaspor'u Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkaran tecrübeli çalıştırıcı Ahmet Yılmaz'ın, istifasını vermesi halinde karşı çıkmayacaklarını belirten Hakan Suiçmez, yeni sezonda Yılmaz'ı düşünmediklerini söyledi.


Tecrübeli teknik adamın, yönetime istifasını vermesi durumunda bu istifayı kabul edeceklerini kaydeden Suiçmez, "Ahmet Hoca'yı bu takımın başına ben getirdim. Fakat özellikle son haftalara girdiğimizde istemediğim durumlarla karşılaştım. Mecbur kaldım, müdahalelerde bulundum. U19 Takımımız şampiyonaya gitti, bir oyuncumuz geliyorsa ben yokum dedi. Ben de oyuncumuzun şampiyonaya gitmesi talimatını verdim. Bu anlayışı ben kabul edemiyorum. İstifasını verdi mi diye sorarlarsa, ben böyle bir belge görmedim. Bize ulaşan bir istifa yok. Fakat istifasını sunarsa da hemen kabul ederim. Bu konuyu değerlendireceğiz. Teknik adam değişikliği gündeme geldiğinde bizim B planımız her zaman vardır. Yeni sezonda takımın başında kimin olacağını çok yakında açıklarız. Hiç kimse merak etmesin" dedi.



KAYNAK: www.ajansyalova.com

3 yorum:

isamail dedi ki...

yalova gibi güzide takımın neden bu hallerde olduğu sayın SUİÇMEZİ'n konuşma metninden belli nasıl bir bahenedir ki bu bi teknik direktörü istifaya davet etme şeklidir başka yalan bulamadınızmı? bir u19 oyuncusuyla ne alıp veremediği olur ahmet hocanın taki kendisi senelerce sarıyer altyapısında çalışmış ve genç sporcular kazandırmıştır türk futboluna daha gerçekci bişey bulun sayın suiçmez bence tetikçilik yapıyorsunuz..yani kısacası komik oluyorsunuz sayın ceo...:))

baybilen dedi ki...

bence hoca değil ceo gönderilmeli birde müdahele ettim diyorsun ne biliyorsunda müdahahale ediyorsun takımı bala hoca çıkardı çıkaramasaydı yine ben müdahalede bulundum dermiydin bence demezdin hoca bu işi yapamadı derdin.

saban yıldırım dedi ki...

hocanın hakkını yemeyın bu hoca yalovaya gelmıs gecmıs en ıyı hocadır

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...