Pazartesi, Mayıs 27, 2013

Balkan Yeşilbağlarspor zirvede tek başına

İstanbul 2.Amatör Lig 15.Grup’ta lider Balkan Yeşilbağlar, kendi sahasında oynadığı maçta şok golle yenik duruma düşmesine rağmen maçı 4-1 kazanıp liderlik koltuğunu sağlama aldı.

Karşılaşmanın 6.dakikasında konuk takım Selamsızspor’da Yağız serbest vuruşu kullandı. Savunmadan ileriye çıkan Serkan peş peşe iki şut attı ve topu ağlara gönderdi. Bu golden sonra futbolcular kalecileri Emre’ye koşarak golü ona armağan ettiler. Golden sonra çabuk toparlanan Balkan Yeşilbağlarspor 31.dakikada Erkan rakibinden sıyrılıp yerden ortasını yaptı. Altı pasın üzerinden Yıldıray’ın şutunda skora denge geldi. 35.dakikada sol kanattan Ersel’in pasında Yıldıray topla buluştu. Rakibi Emirhan ceza sahası içerisinde Yıldıray’ı düşürünce maçın Hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen günün çalışkan isimlerinden Cankılıç takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve Balkan Yeşilbağlar devreye 2-1 önde girdi.


Erkan kırmızı kart gördü
İkinci yarının hemen başında Balkan Yeşilbağlar 10 kişi kaldı. 23.dakikada maçın Hakemine yaptığı itirazlar sonrasında sarı kartla cezalandırılan Erkan, 49.dakikada ceza sahası içerisinde girdiği mücadelede yerde kaldı. Maçın Hakemi bu pozisyonu aldatmaya yönelik olarak değerlendirdi ve düdüğünü çalarak ikinci sarı kartla Erkan’ı ihraç etti.


65.dakikada sağ çaprazdan Emre’nin serbest vuruşunda arka direkte Yıldıray bomboş pozisyonda kafayı vurarak farkı 2’ye çıkarttı.3-1 78.dakikada Ersel kaleci ile karşı karşıya kaldı ve düzgün vuruşla maçın skorunu belirledi.4-1


Futbolcu kaleye geçti
Maçın 83.dakikasında Selamsızspor’da sakatlanan Emre oyuna devam edemedi. Yedek kulübesinde esami listesinde kalecisi olmayan Üsküdar temsilcisinde kaleye yedek futbolcu Yavuz geçti. Geri kalan dakikalarda Yavuz’un kalesini koruduğu maçta bir top direkten oyun alanına döndü.


Bu skorla Balkan Yeşilbağlarspor puanını 28'e yükselterek 1.Amatör Lig yolunda şampiyonluk için adımlarını hızlandırdı. Selamsızspor ise 12 puanda kalarak umutlarını çok aza indirdi.


STAT: Kartal Yunus
HAKEMLER: Adem Ulutaş, Selim Konukçu, Ahmet Yaşılak
BALKAN YEŞİLBAĞLAR: Hamza, Hakan, Emre(Dk.83 Mücahit), Tamer, Engin, Okan, Coşkun, Erkan, Ersel, Cankılıç(Dk.87 Kazım),  Yıldıray(Dk.87 Burak)
SELAMSIZ: Emre(Dk.83 Yavuz), Serhat(Dk.67 Uğur), Kamil, Furkan, Serkan, İsmail(Dk.55 Deniz), Emirhan, Oğuzhan, Raşit, Yağız, Hakan
GOLLER: Dk.31 ve 65 Yıldıray, Dk.35 Cankılıç, Dk.78 Ersel  / Dk.10 Serkan
SARI KARTLAR: Dk.15 Coşkun, Dk.23 Erkan / Dk.10 Yağız, Dk.64 Serhat, Dk.66 Furkan
KIRMIZI KART: Dk.49 Erkan (Balkan Yeşilbağlar)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.