Salı, Mayıs 28, 2013

Kalender’den Yalıköyspor’a destek

İstanbul 2.Amatör Lig'de grubunda üst sıralarda bulunan Yalıköyspor’a yıllardır destek veren Yalıköy Motorlu taşıyıcılar kooperatifi Başkanı İrfan Kalender takımın başarısından memnun olduğunu belirterek, bu desteği artarak vereceklerini söyledi. Bu tür desteklerin kulübe her kurum ve kuruluştan gelmesi gerektiğini belirten İrfan Kalender herkesin Yalıköyspor’a sahip çıkması gerektiğini söyledi.


Grubunda zirve yarışı yapan Yalıköyspor’un tek ve en büyük destekçisi Yalıköy Motorlu taşıyıcılar kooperatifi Başkanı İrfan Kalender, yalıköyspor’a destek vermeye ellerinden geldiğince destek vereceklerini belirterek bunun diğer kurum ve kuruluşlara, şahıslara örnek olması gerektiğini söyledi. Kulübün gençlere hizmet ettiğine dikkat çeken Kalender, kulüp Başkanı Erdeniz Tural ve yönetim kurulunun bu özverisinin kesinlikle karşılıksız kalmayacağını söyledi. İrfan Kalender “ Kulübe yıllardır maddi ve manevi destek vermeye çalışıyoruz. Bu desteğimiz çok olmasa bile kulübümüzün yanında olduğumuz gösteriyoruz. Bizim verdiğimiz destek, yönetim kurulu başkanı Erdeniz Tural ve yönetim kurulunun yaptıkları karşısında devede kulak kalır, biz sadece Yalıköy’lü  ve yalıköy’de ikamet eden biri olarak bu desteğimizi vermek zorundayız. Gençliğe hizmet etmek zorundayız” dedi.


Gençlerimize sahip çıkacağız
Yalıköyspor’un lige girmesinin ardından kendi özü ve gençleri ile yaptığı mücadeleyi görmemezlikten gelmemeleri gerektiğini belirten Yalıköy motorlu taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İrfan Kalender gençlere yapılan her destekle sahip çıkıldığına dikkat çekti. Kalender  “ Kendi özü ile ve gençleri ile mücadele eden nadir ekiplerden biri olan Yalıköyspor’a sahip çıkmalıyız. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutan bu spor dalında alınan başarı da ortada” dedi.


Birinci amatör kümede görmek istiyoruz
Yıllardır yapılan mücadelenin karşılığını bu sezon almaya başladıklarını belirten İrfan Kalender bu başarılı yolda yürürken, kulübü yalnız bırakmayacaklarını söyledi. İrfan Kalender “ ikinci amatör kümede grubunda aldığı başarılı sonuçlarla köyümüzün bu ekibi bir üst lig olan birinci amatör kümeye çıkmaya az kaldı. Bu durumda kendilerinin yanında olarak maddi ve manevi yönden desteğimizi vererek alınan başarıyı keyifle seyretmek istiyoruz” dedi.


Bir kurumla olmaz, herkes destek vermeli
Yalıköyspor’a maddi ve manevi destek veren Yalıköy taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İrfan Kalender kulübe sadece kendilerinin değil, yalıköy’de bulunan kurum ve kuruluşların özellikle muhtarlığın destek vermesi gerektiğini söyledi. Kalender “ Yalıköspor’a sadece bizim destek vererek kulüp Başkanı ErdenizTural ve yönetim kurulunun omuzları üzerindeki yükleri azda olsa hafifletmemiz gerekiyor, onlar Yalıköyü müzün reklamını yaparak bölgede Yalıköyü müzün adını duyuruyorlar.  Bizimde dernek olarak azda olsa katkımız olması bizleri sevindiriyor. Bizim gibi Yalıköyde bulunan kurum ve kuruluşlar, spor’u seven, gençliği seven ve hizmet etmek isteyen şahıslar ve en önemlisi bir yerin olmazsa olması Muhtarlığın bu tür sivil toplum örgütü olan spor kulüplerine destek vermesi gerekiyor, sadece bizim desteğimizle olmaz herkesin taşın altına elini sokması gerekiyor” dedi.


Gelir getirici yerler verilebilir
Yalıköyspor’a Muhtarlığın herkesten fazla sahip çıkması gerektiğini belirten Kooperatif Başkanı İrfan Kalender “ muhtarlığın bir bütçesi yoktur, ama bu tür derneklere maddi destek vermek yerine, kendilerine maddi destek sağlamaları için yerler verilebilir, mesela Yalıköy’de bu tür mesire alanı var. Bu yerlerden birinin kulübe verilerek kendilerine maddi gelir getirmelerini sağlamak gerekiyor.


Taraftar sağduyulu olmalı
Yalıköyspor’un ligde aldığı başarılı sonuçların devam etmesi gerektiğini belirten Kooperatifi Başkanı İrfan Kalender taraftara da seslenerek oynanan maçlarda sağduyulu davranmaları gerektiğini belirterek gelen misafirlere ellerinden gelenin en iyi misafirperverliği göstermeleri gerektiğini söyledi.


Tural ve yönetimine övgü
Yalıköyspor’u senelerdir kulüp Başkanlığını yapan Erdeniz Tural ve yönetim kurulunun büyük bir başarı gösterdiğini belirterek kendilerini kutladığını söyleyen İrfan Kalender Başkan Erdeniz Tural ve yönetim kurulunun büyük işler başardığını belirterek kendilerini gönülden kutladığını hem kooperatif olarak hem de şahsi olarak her zaman destekleyeceklerini söyledi.



HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...