Pazar, Mayıs 26, 2013

İGDAŞ, zirve yarışına ortak oldu

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grup’ta İGDAŞ, kendi sahasında ağırladığı Etiler Kartalspor’u geriden geldiği maçta 6-1’le geçerek zirve yarışında bende varım dedi.


Karşılaşma şok sakatlıklar başladı. Her iki takımın da sol beki beşer dakika arayla sahayı terk etmek zorunda kaldılar. 19.dakikada Etiler Kartalspor’da Alican sağ kanattan sert ve düzgün vurdu. Etiler Kartalspor’u 1-0 öne geçirdi. 30.dakikada sol kanattan İGDAŞ köşe vuruşunda Mehmet’in ortasına ceza sahası içerisinde Gökhan kafayla skora eşitliği getirdi. 38.dakikada savunmanın arkasına gönderilen topta Emre tek vuruşla İGDAŞ’ı öne geçiren golü kaydetti.2-1 İlk yarı bu skorla sona erdi.


İkinci yarıya da İGDAŞ hızlı başladı. 47.dakikada Mehmet’in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda yaşanan karambolde Asım topu ağlara gönderdi.3-1 51.dakikada Mehmet’in pasında Okran ceza sahası içerisinde kaleye gönderdiği şutla skor 4-1 oldu. 60.dakikada Emre penaltı noktası üzerinden arkadaşına topu alda at dedi. Sercan topu filelere göndererek fark 4’e çıktı. 74.dakikada Etiler Kartalspor’da Erdal savunmadan çıkarken topu kaybetti. Tuna aşırtma bir vuruşla skoru 6-1 yaptı. 82.dakikada İGDAŞ savunmasının arkasına gönderilen topta Gökhan Alican’ı düşürdü ve ikinci sarı karttan kırmızı kartla ihraç edildi. Kazanılan serbest vuruşta top üstten auta gitti. Bu dakikada Etiler Kartalspor’da kulübede bulunan Rafael de kırmızı kart gördü.


İGDAŞ, bu galibiyetle puanını 20’ye yükseltti ve 4.sıradaki yerini aldı. Etiler Kartalspor ise 11.maçında 11.mağlubiyetini aldı.


STAT: Yıldıztabya
HAKEMLER: İsmail Akbulut, Hakan Karaburunoğlu, Ramazan Turan
İGDAŞ: Cem, Serdar, Hüseyin(Dk.14 Emre Can), Soner, Asım, Gökhan, Sercan, Orkan(Dk.62 Volkan), Emre(Dk.65 Tuna), Serhat, Mehmet
ETİLER KARTALSPOR: Enes, Bayrama(Dk65 Mustafa), Yaşar(Dk.9 Ozan), İbrahim, Erdal, Ebubekir, Alpay(Dk.46 Emre) Emre, Can, Muhittin, Alican
GOLLER: Dk.30 Gökhan, Dk.38 Emre, Dk.47 Asım, Dk.51 Orkan, Dk.60 Sercan, Dk.74 Tuna /  Dk.19 Alican
SARI KARTLAR: Dk.66 Gökhan / Dk.33 Alpay, Dk.28 İbrahim (Etiler Kartal)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.82 Gökhan / Dk.83 Rafael(kulübeden)


 


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...