Salı, Mayıs 28, 2013

Silivrispor’da hoca enflasyonu yaşanıyor!

Eylül ayının ilk haftasında başlayacak olan lig öncesinde Silivrispor’da teknik direktör enflasyonu yaşanıyor, geçtiğimiz hafta içinde hemen her gün bir hoca ile görüşen takımda son kararı Başkan İhsan Atun verecek.


 


TFF 3. Lig ekiplerinden Silivrispor yeni sezonda takımı teslim edeceği hocanın belirlenmesi için Başkan Atun ile birlikte transfer komitesi olanca mesaisini bu işi çözmek için harcıyor. Geçtiğimiz hafta yoğun mesai harcayan Silivrispor transfer komitesi ilk olarak İstanbulspor’un hocası Tunahan Akdoğan ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin ertesi günü 2. Lig ekiplerinden Bozüyük takımının yardımcı hocası Erdal İşkar ile görüşüldü. Beylerbeyi takımının başında olan Kenan Gönen ile de bir görüşme yapan transfer komitesi haftayı Hakan Keleş ile yaptıkları görüşme ile kapattı. Yapılan görüşmelerin ardından yeni sezonda takımın teslim edileceği hoca ise pazartesi veya Salı günü yapılacak olan son toplantının ardından netlik kazanacağı gelen bilgiler arasında.



Yeni sezonda isimleri Silivrispor’un teknik patronluğunda geçen isimlerin kariyerlerini sizler için araştırdık.



Erdal İşkar; 2 Mayıs 1965 Tekirdağ doğumlu olan İşkar sırasıyla Çorluspor, Göztepe, Petkimspor, Sakaryaspor, İnegölspor, Ayvalıkgücü takımlarının formalarını giydi. Oyunculuk yaşantısının ardından Erdal İşkar Teknik Direktörlük kariyerine 2002 yılında Çorluspor ile başladı. Çorluspor’da 2008 yılına kadar çalışan İşkar amatöre dönüş yaptı ve Çorlu Gençlerbirliği’nin çalıştırıcılığını bir sezon yürüttü. 2011 ve 2012 sezonlarında iki sezon yine amatörde kalan İşkar bu dönemlerde Çorlu Sanayispor’u çalıştırdı. Buradan Bozüyükspor’a yardımcı olarak geldi, devre arasında hocanın istifasının ardından takımın başına getirildi.



Tunahan Akdoğan; 19 Ekim 1967 Rize doğumlu olan Akdoğan sırasıyla, Yalovaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Diyarbakırspor ve İstanbul Güngörenspor’da forma giydi. Oyak Renaultspor’da hocalık kariyerine başladı, Gölcükspor, Sakaryaspor, Eskişehirspor, Kızılcahamamspor ve son olarak da İstanbulspor’un başında teknik adam olarak görev yaptı.





Kenan Gönen; İsmi Silivrispor ile anılan Gönen görüşülen hocaların içinde en kariyer sahibi olarak göze çarpmaktadır. 24 Eylül 1959 Karabük doğumlu olan Gönen 1991 yılında futbolu bıraktı. Gönen futbolu bıraktıktan sonra sırasıyla, 1992 yılında Çorluspor ile hocalık kariyerine başlayan Gönen 1995 yılına kadar Çorluspor’un hocalığını yürüttü. 1996 sezonunda Beylerbeyi ile anlaşarak bu kulüpte 1997 yılına kadar kaldı. 97-98 sezonunda Çerkezköyspor’un başına geçen Gönen sonrasında Çaycumaspor ve tekrar Beylerbeyispor’a geri döndü. 2001-2002 sezonunda Beykozspor ile anlaştı. 2002-2003 sezonlarında Sidespor ve tekrar Beylerbeyispor ile anlaştı. Gaziosmanpaşa, Bakırköyspor, Fatih Karagümrük, Anadolu Üsküdar, Zeytinburnu, Sarıyer, Pazarspor, Ümraniyesporile çalıştı. Kenan Gönen son olarak Beylerbeyispor da görev yaptı.




Atun, “Titizlikle çalışıyoruz”
Silivrispor Kulübü resmi bir açıklama yapmazken kesin kararın ise hafta içi verileceği bildirildi. Kulüp Başkanı İhsan Atun konu ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmesinde; “Silivrispor’un yeni sezondaki başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içindeyiz. Bunun içinde hoca konusuna titizlikle yaklaşmaktayız. Geçtiğimiz hafta içinde birkaç isimle görüşme yaptığımız doğrudur, fakat kesin kararı transfer komitesinin raporları doğrultusunda vereceğiz. Hedeflerimize ve bütçemize en uygun isimle de en kısa zamanda imza aşamasına geçip oyuncu transferine geçme niyetindeyiz” dedi.


HABER: ENGİN AKIN

4 yorum:

kasaba dedi ki...

bence tunahan akdoğan güzel olur istanbulsporda çok başarılı işler yaptı bu sene :)

ahmet yılmaz dedi ki...

benim kulağıma başka isimlerde geldi.http://www.transfermerkez.com/ haberine göre Silivrispor: Teknik direktörlük için geçen sezon Bozüyükspor'u çalıştıran Erdal İşkar'la anlaştı. Ancak birkaç yöneticinin takım başına Bülent Akan'ı getirmek istediği biliniyor.

hasan kartal dedi ki...

ben onu bunu bilmem arkadaş o bu ismide bilmem ama şunu iyi bilirim bizim oynadığımız dönemlerde de yaşadık.iyi futbol iyi oyuncularla oynanır.iyi ve kaliteli oyuncu getirebilecek bir hoca olmasını istiyorum.3.ligi bilmeli tanımalı.aksi takdirde fatih terim gelse ne olacak.

setan dedi ki...

ewt hocada önemli ama topcuların kalitesi daha önemli gecen seneki takım tamamen değişmeli yeni yapılanma olmalı yoksa düşer takım tabi başkanın düşüncesi önemli ne yapmak istiyor çıkmakmı 2 lige yoksa ligde kalmakmı ama gösteren o ki başkan ligde kalmak için takım kurmaya çalışacak bize 2 lige çıkaracak başkan gelmeli hedefsiz başkanın ne işi var başkanlıkda ozaman herkez başkan olsunnnn.bu başkanla takım yürümez ilk hedefi düşmemek olur gerisi hikayeeee

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...