Cuma, Mayıs 24, 2013

Atun: Silivrispor’un geleceğini inşa edeceğiz

Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun yaptığı özel açıklamaları ile kulübün yeni sezondaki hedeflerine ışık tuttu.
 
Geçtiğimiz sezon korkulu rüyalar görerek tamamlanan bir ligin ardından yeni sezonda çok dikkatli hareket edeceklerini belirten Silivrispor kulüp Başkanı İhsan Atun yaptığı özel açıklamalarında; “Ben, İhsan Atun’u çok iyi tanıyorum ve neleri yapıp neleri yapamayacağını da en iyi bilenlerdenim. Şimdiye kadar verdiğim tüm sözleri yerine getirdim bundan sonrada ilçemin ismini taşıyan kulübün başarısı için de var gücümle ekip arkadaşlarımla birlikte çalışacağız. İnandığım nokta ise Silivri’de yediden yetmişe sporla ilgilenen veya ilgilenmeyen her kesimden sonsuz destek alacağıma inanıyorum. Tek bir kişinin üstüne yük olmaktansa var olan sorumluluğu ve ağır yükü eşit paydalara bölerek yönetilmesinden yanayım. Ben yaptım oldu demektense biz yaptık ve en mükemmelini yaptık diyebilen bir insanımdır i bundan dolayı rahatım.
 
“Öncelikli hedefimiz hocadır”
Kulüp olarak öncelikli hedefimiz yeni sezonda takımımızı emanet edeceğimiz bir teknik heyet ile anlaşmaktır. Bizim için iyi hoca oyuncularla iyi ilişkiler içinde olan ve ligi en iyi tanıyan hocadır. Takımın teknik patronluğunu yapacak ismi bulduktan sonra hocamızın hazırlayacağı raporlar doğrultusunda transferlerimizi yapacağız. Şimdiden geçen seneki takımdan şu isimler kalacak ya da bu isimlerle yollarımızı ayırdık deme lüksümüz yok. Bizim oyun anlamında beğenmediğimiz bir oyuncuyu hoca farklı bir alanda kullanabilir. Bunun için kim gider kim kalır şimdiden söylemek yersiz ve gereksizdir. Biz anlaşacağımız hocamıza ile birlikte transfer komitesine güveniyoruz. Ayrıca bizim en büyük kazancımız Özgür Kurt’tur. Tüm bu değerlerle birlikte Silivri’ye ve Silivrispor’a yakışacak hedefi üst sıralar olan bir takım oluşturacağımıza inanıyorum.
 
“Zeminimiz siyasete kurban gitmesin”
Tüm camianın bildiği bir konu var ki bu bizim canımızın sıkılmasına sebep olan etkenlerin başında gelir. Bu can sıkıcı durum Silivri Stadı’nın zeminidir. Bu sezon verdiğimiz sakatlıkların hemen hepsi kendi sahamızın zemininin bozukluğundan kaynaklanan sakatlanmalardır. Ben futbolcu olsam inanın ki böyle bir zeminde futbol oynamazdım. Stadın zemininin yenilenmesi ivedilik arz etmektedir. Öyle ki yeni sezona yetişmesi içinde elimizden geleni yapmak zorundayız. Stadın yenilenmesi için Özel İdareden bir pay ayrıldığını biliyoruz ama bu ayrılan payın kaçta kaçının saha için kaçta kaçının da kapalı için ayrıldığını bilmiyoruz. İnanıyoruz ki saha için ayrılan miktar zeminin değişmesi için yeterli olacağıdır. Geleceği sağlam temeller üzerine kurmak istediğimiz için öncelikli hedeflerimizin başında stadımızın iyileştirilmesi gelmektedir. Bunun için de siyasi güçleri ihtiyacımız vardır.
 
“Bizi izlemeye devam edin”
Silivri’ye güç katacak transferlere imza atacağımıza inanıyorum. Fakat bunu yaparken de gelir gider dengesini iyi tutmak zorundayız. Şuan gelirlerle giderlerin arasında bir uçurum var. Şöyle söyleyebiliriz ki gelen gelirlerle giderlerin arasında ortalama 400 Bin TL’lik bir fark var ki biz bu farkı kapatmak için çaba harcayacağız. Bizim için önemli olan ilçemizin gençlerinin geleceğidir bunun içinde yeni sezonda altyapılarla ilgili özel çalışmalar içinde olun gelecekteki Silivrispor’un temellerini şimdiden atmak zorundayız. İşin özü ve kısası biz çalışmaya geldik. Laftan çok icraat yapmak zorundayız. Sözlerimin başında da belirttiğim gibi ben ihsan Atun’u çok iyi tanıyorum ve ‘bizi izlemeye devam edin’ derim” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

2 yorum:

hakan dedi ki...

yeni bir oluşum şart hocadan tutunda malzemecisine kadar bu takım değişmeli tabi yönetim elini çabuk tutmalı iyi oyuncular almak istiyorsa 2lig için takım kurulmalı takımda özgürüm olması doğru bir karar

aslan dedi ki...

boş laflar icrahat yok

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.