Pazartesi, Mayıs 27, 2013

Zaferspor'u 'Tayfun' vurdu

İstanbul U19/2.Lig 12. Grup mücadelesinde Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'nda Zaferspor, Mecidiyeköy Tayfunspor'u konuk etti. Zaferspor'dan dört oyuncunun kırmızı kart gördüğü, hakem kararlarının saha içi ve dışında tartışmalara neden olduğu mücadeleyi konuk ekip Mecidiyeköy Tayfunspor 10-0 kazandı.


 


Maça Tayfunspor iyi başlarken, ilk yirmi beş dakika Zaferspor oyun kurmakta oldukça zorlandı. Tayfunspor ilk devre savunma arkasına atılan uzun toplarla gol bulmaya çalıştı. Henüz altıncı dakikada böyle bir pozisyonda Tayfunspor'lu Mazlum savunmadaki son adamı da çalımlayıp golü yaptı, 0-1. Devrenin bitimine bir dakika kala Tayfunspor'lu Sefa'nın yerde kaldığı pozisyonda hakem Efe Toksöz başarılı bir avantaj uygulaması ile oyunu devam ettirdi, topu alan Kaan Barış sağ çaprazdan ters köşeye vurdu ve farkı ikiye çıkartan golü attı, devre de bu skorla tamamlandı, 0-2.


 


İkinci yarıya da aynı oyun taktiği ile başlayan Tayfunspor önce Sefa, sonrasında da Mazlum'un golleriyle elli beşinci dakikada dört farklı üstünlüğü yakalamış oldu. Zaferspor'da altmış birinci dakikada önce Salim, sonrasında da altmış beşinci dakikada Zekir ikinci sarı kartlarını görüp oyundan ihraç edildiler. Kartlardan sonra Tayfunspor oyunu rakip alana yıktı ve altmış yedinci dakikada Ramazan'ın golüyle skoru 5-0 yaptı. Bitime on beş dakika kala üç Tayfunspor oyuncusunun ofsayt pozisyonunda olmasına rağmen bayrak kalkmadı ve bu pozisyonda Mazlum kendisinin üçüncü takımının altıncı golünü attı, 0-6. Golden sonra hakeme itiraz eden Zaferspor'lu Oğulcan da ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı. Sekseninci dakikada Mazlum, seksen ikinci dakikada Hayrettin'in golleriyle skor 8-0 oldu. Bu dakikalarda tribünden hakemlere tepkiler artarken saha içerisinde Zaferspor'lu oyuncular maçı bıraktılar. Bitime beş dakika kala Burak'ın hareketi sonrasında Tayfunspor penaltı atışı kazanırken, bu oyuncu direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Penaltıyı kaleci Murat kullandı ve skor 9-0 oldu, penaltı atışı sırasında Zaferspor kalecisi Fikret hareketsiz kalarak tepkisini gösterdi. Sekiz kişi kalan rakibinin üzerine gitmeye devam eden Tayfunspor seksen yedinci dakikada Mazlum'un ayağından bir gol daha bularak maçı 10-0 kazandı.


 


STAT: Zetinburnu Hasan Doğan
SAHA KOMİSERİ: Hüseyin Beşok
HAKEMLER: Efe Toksöz, Elif Tiryaki, Sevgi Koçum
ZAFERSPOR: Fikret, Sait Faysal, Mustafa, Emrullah, Zekir, Mehmet Batın, Mehmet, Oğulcan, Furkan Alp, Burak, Salim Muhammet
YEDEKLER: Kubilay, Emirhan, Emirhan Gürsoy, Mehmet Fatih, Erhan
TEKNİK SORUMLU: Halit Özcan
MECİDİYEKÖY TAYFUNSPOR: Murat, Hayrettin, Ramazan, Cem, Yusuf Can, Tayfun, Kaan Barış, Sefa, Mazlum, Bilal, Şahin
YEDEKLER: Mustafa, Can Berkay, Baran, Nazif, Yasin, İhsan
TEKNİK SORUMLU: Muhammet Mustafa Kırgız
GOLLER: Mazlum(5), Kaan Barış, Sefa, Ramazan, Hayrettin, Murat (Tayfunspor)
SARI KARTLAR: Salim(2), Zekir(2), Oğulcan(2), Sait Faysal, Mustafa (Zaferspor) / Hayrettin, Kaan Barış (Tayfunspor)
KIRMIZI KARTLAR: Salim, Zekir, Oğulcan, Burak (Zaferspor)


 


NOT: Saha komiseri Hüseyin Beşok'a teşekkürler.


 


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.