Pazartesi, Mayıs 27, 2013

Gazi Mahallesi'nde dayanışma gecesi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesi spor kulübünün düzenlemiş olduğu “Sevdamızın Adı Gazi Mahallesi Dayanışma Gecesi” 24 Mayıs 2013 Cuma gecesi Eftelya Düğün Salonunda muhteşem bir katılımla gerçekleşti.


Gece, TFF Yönetim Kurulu Üyelerinden birçok spor kulübü yöneticilerine, Demokratik kitle örgütlerinden siyasi parti temsilcilerine, Cemevi Yöneticilerinden Mahalle Muhtarlarına, eski Başkanlardan Kurucu Başkanlara, Yöneticilik yapmış üyelerden formasını giymiş sporculara, Sanatçılardan Okul Müdürlerine ve Gazi mahallesine gönül vermiş birçok dost, arkadaş ve taraftarın katılımıyla gerçekleşti.


 


Saat 19.30’da başlayan gece İbrahim Düzgün’ün sunumuyla Kulübün hakka yürümüş kurucuları, yöneticileri, sporcuları ve tüm dünyada yaşamlarını yitiren değerlerin anısına saygı duruşuyla başladı. Hasan, Caner, Ferhat grubuyla başlayan Hasan Kaya, Kibar Aslan ve Nurettin Güleç’in sahne alıp söylediği ezgiler, zılgıtlar, türküler ve halaylarla gece 24’a kadar sürdü.


 


Gecede Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte katılım sağlayan tüm dostlara teşekkür konuşması yapan başkan Süleyman Keklik şu sözleriyle geceye damgasını vurdu. ”Bizler sporun barış ve kardeşlik duyguları içerisinde ahlaki değerler ölçüsünde kendi düşüncemiz çerçevesinde başarılı olup kalıcı şampiyonluklar kucaklamaktır.”


 


Geceye katılım sağlayan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez yapmış olduğu konuşmada Süleyman Keklik Başkanın söylemlerinden dolayı teşekkür ve tebrik ettiğini belirtirken, şampiyonlukların geçici fakat dostluğun ve ahlaki başarının kalıcı olduğunu bu değerler çerçevesinde hareket eden kulüplerin başarıyı yakalayacağını belirtirken, gerek TFF, gerekse İASKF’nin Gazi Mahallesi Spor Kulübünün destekçisi olduğunu belirti.


 


Geceye Rahatsızlığından dolayı katılamayan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul İl Temsilciliği Başkanı Yemen Ekşioğlu adına İl Temsilciliği Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar ve İASFK Başkan Yardımcısı Ahmet KARAMAN’da katılım sağladılar.


 


Kulüpte başkanlık yapmış eski Başkanlar ve gecenin organizasyonuna desteklerini sunan sponsorlara yönetim kurulu tarafından günün anısına birer kulüp atkısı, flaması ve plaket verildi. İbrahim Düzgün’ün sunumu ve okuduğu şiirlerle bir sonraki gecede tekrar buluşulması dilekleriyle gece sona erdi.


 


KAYNAK: http://sultangaziozgurhaber.com

1 yorum:

DörtYolTayfa dedi ki...

Bu sene diğer senelerden bile güzel olacak inşallah.Bu sene BAL ligindeyiz Bekle Bal Biz Geliyoruz.

DörtYolTayfa

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.