Perşembe, Mayıs 30, 2013

Hacı Hüseyin Nişantaşı ile anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden Nişantaşı, iç transferini bitirdikten sonra dış transferde de futbolcuları yavaş yavaş kadrosuna katmaya devam ediyor. Son olarak Feriköy’de forma giyen Hacı Hüseyin Akbulut da artık Nişantaşı FK’da forma giyecek.


Nişantaşı’nda Başkan Ferit Baltacıoğlu göreve geldikten sonra büyük bir ivme yakalayan Şişli temsilcisi gözünü artık daha üst liglere dikti.


Hacı Hüseyin Akbulut kimdir?
1980 Trabzon doğumlu olan tecrübeli futbolcu, Alemspor’da futbol hayatına başladıktan sonra 1999 yılında Feriköyspor’da forma giydi. Ardından bir süre futbola ara verdikten sonra 2002 yılında Halil Rıfat Paşaspor’da oynadı. 2003 yılında Hürriyet Gücüspor’da forma giymiş ardında da tekrar Halil Rıfat Paşaspor’da forma giydi. 2005 yılında Leventspor’la anlaşıp ve burada 2 sezon forma giydi. 2006 yılında Lüleburgazspor’la 3.Lig’e yükselme başarısını gösteren futbolcu burada ayrıca profesyonelliğe de imzasını attı. 2008 yılında Ayazağaspor ile son derece başarılı bir sezon geçiren Hacı Hüseyin, tekrar Feriköyspor’un yolunu tuttu. 2009 yılında o dönemlerin popüler takımlarından Hürriyet Gücü ile oldukça başarılı bir sezona daha imza attı. 2010 yılını İstanbulspor Kulübü, 2011 yılını ise Sultangazispor’da tamamladı. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig temsilcilerinden Zara Ekinlispor’da forma giydikten sonra Ocak ayı transfer döneminde de tekrar Feriköy’e döndü. Kırmızı Beyazlı forma altında Bölgesel Amatör Lig Yükselme maçında da forma giyen futbolcu, taraftarın da sevdiği isimlerden biriydi.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.