Pazar, Mayıs 26, 2013

Derince Belediye mini turnuva birincisi oldu

Kocaeli'de bu yıl yedincisi düzenlenen Olgunlar Futbol Turnuvası açılışı için düzenlenen mini turnuvayı Derince Belediyespor bayan takımı kazandı.



Görkemli bir tören ile gerçekleşen açılışa efsane güreşçi Ahmet Taşçı, isimleri Kocaelispor ile özdeşleşen Taner Gülleri, Güvenç Kurtar, Erhan Altın, Kocaelispor Kulüp Başkanı Nebil Uzun, dünya karate şampiyonu Haldun Alagaş gibi sporcu ve spor adamlarının yanında, aralarında Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar'ında bulunduğu Kocaeli protokolü yoğun ilgi gösterdi. 


Üç takımın yarıştığı gösteri turnuvası ise izleyicilere keyif verdi. İlk maçta yeşil takım (Haldun Alagaş, İlyas Çakır, Faruk Sarman, Ali KocatürkYalçın Kıldıran,Batuhan Köksal) ile siyah takım (Güvenç KurtarErhan AltınTaner GülleriFevzi AçıkgözAhmet TaşçıNihat KöksalTolga Şambay) karşılaştı. Karşılaşmada üstünlük sağlayan siyah takım, Derince Belediyespor ile final oynamaya hak kazandı. Final karşılaşmasında teknik direktör Hasan Alemdar ve antrenör Merve Su'nun da yer aldığı Derince Belediye (Hasan Alemdar, Merve Su, Hilal, Seda, Havva Nur, Hilal Başkol, Ayça, Semanur, Buse, Sağre, Rabia, Kübra) rakibini 5-3 mağlup ederek mini turnuva'nın birincisi oldu.


25 takımın katıldığı Olgunlar turnuvası haftada dört gün yapılacak karşılaşmalar ile devam ederek 5 Temmuz'daki fina maçı ile sona erecek.


Erdem G


[gallery link="file"]


 

Hiç yorum yok:

Bağcılar şampiyonluğunu ilan etti

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 12. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Tekirdağ temsilcisi Büyük Yoncalıspor Mahmutbey Stadyumu...