Cuma, Mayıs 31, 2013

Fenergücü şanssız başladı

U16 Türkiye Şampiyonasında Tekirdağ-Çorlu Grup Merkezi 1.gün karşılaşmasında Fenergücü, Lüleburgaz karşısında sahadan 1-3 mağlup ayrıldı.


 


Maça çok iyi başlayan Fenergücü daha maçın başında Berk'in ayağından penaltı vuruşundan faydalanamadı. Baskılı oyununa devam eden Fenergücü altı pasın içinde Serkan'ın net pozisyonundan da boş döndü. Ataklar devam  ederken kontra atak sonucunda Fenergücü kalesinde gördü.0-1.

İkinci yarıya iki oyuncu değişliğiyle başlayan Fenergücü Muhammet Büyükbaşın hareketli oyunuyla maçı dengelemeye çalıştı.Hızlı oyuncu Ersin Kaya'nın sol taraftan içe kat ederek getirdiği topta Berk'i ara pasla gol pozisyonuna soktu ve düzgün bir vuruş yapan Berk skoru eşitledi.1-1.Beraberlik golünden 3 dakika sonra ceza alanında karambol pozisyonunu değerlendiren rakip forvetler eşitliği bozdu.1-2.Son dakikalarda beraberlik golüne Nurettin ve Berk ile çok yaklaşan sarı lacivertliler, bitime 2 dakika kala Berk'in kafa vuruşunda top direkten döndü.Bu pozisyonun devamında yine kontra atak yakalanan İstanbul temsilcisi gole engel olamadı.1-3.Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca maç bu skorla tamamlandı.


 


Savunmada yapılan bariz hatalar ve birçok net pozisyondan faydalanamayan Fenergücü’nün hücum oyuncuları dışında takım halinde maçı kazanmak için istenilen hırsı ve isteği sahaya yansıtamadı.Şampiyonanın 2.gününde bugün saat 18.30'da Kocaeli Demir’le karşılaşacak Fenergücü Final şansını devam ettirebilmek için bu maçı kazanmak zorunda.

Yerel Futbol Sitesi

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.