Pazartesi, Mayıs 27, 2013

Gençosman-Şafak 76 maçı tamamlanamadı

İstanbul 2.Amatör Lig 5.Grup'ta iddiası bulunmayan Gençosmanspor, sahasında konuk ettiği Şafak 76 karşılaşması son anlarda yaşanan olaylar nedeniyle tamamlanamadı.


İlk yarısı kıran kırana geçen mücadelede özellikle Gençosmanspor’un başarılı file bekçisi Aykut'tun kurtarışları tribünde bulunanlardan çok büyük alkışlar topladı. Maçın ilk yarısında Şafak 76 forvet hattı Ateşcan, Hasan ve Engin kaleciyi geçemediler. Maçın ilk yarısının son anlarından Gençosmanspor teknik heyetinden Mehmet Yüksel maçın hakemine yaptığı itirazlardan sonra saha dışına gönderildi. Maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.


Maçın ikinci yarısında Şafak 76 oyundan kopmadı ve 51.dakikada Hasan’ın şık golü ile şafak 76  1-0 öne geçti. Golden sonra sahada oyundan çok sert bir oyun vardı saha içersinde tansiyon biraz yükseldi. Maçın belki de son anlarında maçın Hakemine yaptığı itirazlardan dolayı Gençosmanspor'dan Hasan Taştan kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı ve maçın Hakemini iki eliyle Hakeme saldırıda bulundu. Ama iki takımın oyuncuları kavgayı büyümeden önledi ve maçın Hakemi ve diğer Hakemler eşliğinde Hakem odasına gittiler. Uzun konuşmaların ardından maçın tatil edildiğini söylendi ve kararı Futbol İl Temsilciliği vereceği açıklandı.

Stat: Güngören
Hakemler: Muzaffer Önder, Selim Şenöz, Y.uğur Özyılmaz
Gençosmanspor: Aykut **** Erdal ** Mustafa ** Oğuzhan ** Veysel ** Okan ** Veysi **Hasan ** Mehmet ** Birkan ** Özcan
Şafak 76: Muhammed **Ufuk ** Erkan ** Kadir ** Cafer ** Haluk ** Onur **İsa ** Ateşcan *** Hasan **** Engin
Goller: Hasan dk 51 Bağcılar şafak76
Kırmızı kart: Hasan taştan Gençosman


Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan Önder Korkmaza ve karşılaşmanın gözlemcisi olan sayın Baha Karaçalı’ya yardımlarından dolayı teşekkür ederim.


HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU


3 yorum:

kadir dedi ki...

Maç kritiğinde zaten bahsedilmiş ama bir kaç yorumda eklemek istiyorum.
Dün bu maçı seyredenler sanırım heyecanlı,zevkli bir maç seyretmişlerdir.Saha içerisinde oyuncular arasında herhangi bir münakaşa olmadığı gibi tatlı sert tabirine uygun denilebilecek mücadeleler yaşandı.
Genç Osman takımı bu hırsı ve mücadelesini diğer takımlarada gösterdiği takdirde süpriz sonuçlar elde edecektir.

Maçın hakemi çok iyi niyetli ve pozisyonlara yakınlığıyla gayet iyi bir yönetim gösterirken,ilk yarıda teknik heyetle yan hakem ve sonrasında orta hakemle yaşanan gerginlik ve sonrasında maçın sonuna doğru Genç Omsn oyuncusunun bir an sinirlerine hakim olamaması ,devamında görmüş olduğu kart sonrası hakeme saldırması maalesef hoş olmadı,bu maçın güzelliğine yakışmayan olaylardı.

Teknik heyetlerin özellikle bu tür durumlarda ortamı yumuşatması ve oyuncularına örnek olması ve maç germemesi gerekir.

amatör dedi ki...

Vay be ifalı engin buradaymış abi senin yerin en az bal ligi istanbulda gol atmadığın takım yok:) Allah sakatlık vermesin abicim başarılar
Mesut

haznedarlıavada güzel bir karşılaşmaydı. dedi ki...

Dün çok sıcak havadae kesinlik güzel bir maç seyrettiğimizi düşünüyorum.Maçın hakkı Şafak 76 nındı.Çok gol kaçırmasalar bence ilk yarıda maçı bitirmiş olacaklardı.
Genç Osman ı iç saha maçlarında seyretmiştim ama ilk defa bu maçta çok hırslı olduklarını gördüm.Organize olamasalarda çok mücadele ettiler.Teknik heyetlerinin gereksiz yere maçı germesi oyuncularada yansıdı.Maçın hakemi çok iyi bir maç yönetirken ilk yarıda teknik heyetlerinin saldırısı hiç yakışık almadı.
Şafak 76 nın çok güzel golünden sonra maçın sonlarına doru o ana kadar centilmence mücadele oyuncularına yakışmayan tekmesi ve hakemi saldırısı bu maça gölge düşürdü maalesef.
Şafak 76 gördüğüm kadarıyla bu kadrosuyla 1.amatördede üst sıralara oynayabilecek bir takım görüntüsü çizdiler.
İki takımında duyarlı oyuncularını tebrik ederim.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...