Çarşamba, Mayıs 29, 2013

Eleme provasının galibi Boğaziçi Kurumlar!

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları turnuvasında ikinci tura çıkmayı garantileyen iki takımın çekişmeli maçında kazanan taraf 5-1’lik skor ile Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi oldu.




İki kaliteli takımın maçı çok hızlı başladı ve Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi henüz ilk dakikada Sinan Adsız’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra Hakem, Avcılar Uygulama Müdürlüğü kalecisi Namık İskender’in kendisine doğru gelen rakip oyuncuya sakatlanmamak için müdahale etmeyince Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi bir korner kazandı. Oyunu çabuk başlatan Sinan Adsız kornerden attığı gol ile takımını 2-0 öne geçirdi.


 
Maçın 17.dakikasında ise Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi farkı üçe çıkarttı. Bu dakikada Avcılar Uygulama Müdürlüğü kalecisi Namık İskender topu kontrol etmek istersen baldırında bir acı hissedince topu elinden kaçırdı. Boşta kalan topu Muhammet Ergin filelere gönderince skor 3-0 oldu. Avcılar Uygulama Müdürlüğü bu gole Eyüp Edizer ile cevap verdi ve maç 3-1 oldu. İlk devrenin son dakikasında kendisinin 3. takımın 4. golünü attı ve ilk devre 4-1 sona erdi. İkinci yarıda iki takımında kontrollü bir oyunu vardı ancak Hakan Hançer ile bir gol daha bulan Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi, ikinci tur öncesinde ciddi bir prova niteliğindeki maçı 5-1 kazanarak moral depoladı.


 


HABER: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.