Perşembe, Mayıs 02, 2013

Vali Yaman’dan Antrenör Kursuna ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kırklareli Şubesi tarafından açılan ve Vali Mustafa Yaman’ın adının verildiği kursu, Kırklareli Valisi Yaman ziyaret ederek çalışmaları izledi.




‘Vali Mustafa Yaman TFF Grassroots C Antrenör Lisans Kursunda’  TFF Hocaları Ersan Ogan ve Taygun Erdem ile de konuşan Vali Yaman, Antrenör Adaylarına şunları söyledi: “Bir işin eğitimi almak sevdiğiniz bir işin eğitimini almak çok güzel bir duygu. Burada değerli hocalarınızdan aldığınız eğitimin farkına varın. Çok önemli iki hocamız bir şeyler öğretmeye çalışıyor. Sizlerde öğrendiklerinizi oyuncularınıza aktaracaksınız. Sizin yetiştireceğiniz oyuncular ile futbol dünyasına yıldızlar kazandıracaksınız ve bu bilinci oyuncularınıza aşılamalısınız. Hepinizi şimdiden tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum”.


 


Sonrasında ise Kırklareli Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Baki Koçer şunları dile getirdi: “Bildiğiniz üzere kursumuzun ismi Vali Mustafa Yaman TFF Grassroots C Antrenör Lisans Kursu. Bu kursun adını Valimizin ismini kullandık. Birçok kişi ilimize hizmet etmek açısından gelip gitmiştir. Ancak Valimiz Mustafa Yaman sporun her dalında ve Kırklareli'nin her yerinde spor'a destek veriyor. Kendisine bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum” dedi. TFF Kurs Hocaları olan Ersan Ogan ve Taygun Erdem ise şunları dile getirdi: “Valimizin buraya gelip bizleri onurlandırması çok güzel bir duygu. Kırklarelili olan arkadaşların çok şanslı olduğunu düşünüyoruz. Bu kadar çok sporu seven bir Vali ile karşılaşmak bizleri de memnun etti” dediler.


 


KAYNAK: http://www.gazetetrakya.com/

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...