Perşembe, Mayıs 02, 2013

Şirintepespor büyük oynuyor

İstanbul 2.amatör 8.grubun iddialı takımlarından Şirintepespor'da Gözler Bu hafta kendi sahasında oynayacağı maça çevrildi.



Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü sahasında Karlıtepesporu 4-0 mağlup eden ve zirve yarışından kopmayan ardından cumartesı günü Grubun son sırasındaki Esenyurt Gümüşhanespor takımına konuk olan ve son dakikalarda yediği golle 1 puana razı olan Kağıthane'nin Güçlü temsilcisi
Şirintepespor bu hafta pazar günü kendi evinde oynayacağı ve Grubun üst sıralarını ilgilendiren müsabakaya çok ciddi hazırlanıyor.


Zorlu maç öncesi Mavi-beyazlı takım cephesinde görüşlerine baş vurduğumuz tecrübeli file bekçisi Eyüp özdemir Şöyle konuştu: "Geride kalan haftada hiç hesapta olmayan bir beraberlik aldıklarını vurgulayan Başarılı eldiven bu hafta ise kritik bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini ama taraftarlarının desteği ile kazanan taraf olmayı hedeflediklerini belirtti.
Eyüp sözlerine şöyle devam etti: Takım olarak iyi başladıkları Ligde ufak tefek aksaklıklar olsa da genel tablo itibariyle ilk 3 sıradan kopmadıklarını ve ilk 3 takımın yükseleceği statüde şuana kadar hedeflerinden sapmadıklarını söyledi.


"Grupda her takım her takımı yener"
Eyüp,dengeli ve orantılı bir grupda olduklarını her takımın her takımdan puan almasının sürpriz olmadığını ifade etti.
tecrübeli kaleci son olarak pazar günü saat:17,00 de Mehdi sancak stadında oynayacakları Davutpaşa maçı için tüm şirintepelilerin trübünleri doldurmasını ve takımlarına 90 dakika boyunca destek olmalarını istedi.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.