Pazartesi, Mayıs 20, 2013

TFF Gelişim Direktörlüğünden futbol etkilnilği

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü, tarafından  Beylerbeyi Tesisleri'nde çocuk futbolu çalışmaları kapsamında amatör kulüplerin katılımıyla bir futbol etkinliği düzenledi.


Çamlıcaspor ve Bağlarbaşıspor kulüplerinin futbol takımlarında forma giyen 9-12 yaş aralığındaki yaklaşık 150 çocuğun yer aldığı organizasyonunun açılış konuşmasını Futbol Gelişim Direktörü Doç.Dr. Güven Erdil yaptı. Gençlik ve Spor Bayramı gibi anlamlı bir günde bu çalışmanın gerçekleştirilmesinden dolayı büyük heyecan duyduğunu belirten Erdil, TFF'nin bölge antrenörleri aracılığıyla, yeteneklerin erken yaşta keşfedilip takip edilmesi amacıyla bu tür işbirliklerini tüm Türkiye'de gerçekleştireceklerini söyledi.


Hedeflerinin ülkemizde çocukların küçük yaşta futbolla tanışmasını sağlamak ve yetenekli oyuncu havuzunu genişletmek olduğunu bildiren Erdil, geleceğin büyük yıldızlarının bu çocuklar içinden çıkacağına inandığını kaydetti. Velilerin de büyük ilgi gösterdiği etkinlikte çocuklar, TFF İstanbul Bölge antrenörleri yönetiminde, hazırlanan teknik-beceri ve mini futbol parkurlarında futbol oynama keyfini yaşadı.

Çamlıcaspor kulübü olarak, ‘’70 futbol okulu örgencisi  ve yöneticimiz Ali Albayrak, Futbol okulu eğitmenleri Erhan Turan, Burakcan Kaplan,Yiğit Öztürk’ünde katılımıyla TFF Gelişim Direktörlüğüne bu imkanları hazırladıkları için Çamlıcaspor kulübü olarak şükranlarımızı sunarız’’ denildi.

Yerel Futbol Sitesi


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...