Salı, Mayıs 14, 2013

Kumburgazspor destek gecesinde buluştu

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kumburgazspor, birlik ve beraberlik gecesinde, Mimarsinan Safir Balo Salonu'nda düzenlenen yemek ile bir araya geldi.



Güzel bir ortamda cereyan eden dayanışma gecesinde davetlileri en iyi şekilde ağırlayan Kulüp Başkanı Enver Katrancı, Genel Kaptan Güray Yılmaz ve diğer yöneticiler, ortamın iyi geçmesi için ellerinden geleni en iyi şekilde yapmanın mutluluğunu yaşadılar. Geceye ilginin beklenilenin altında olmasına rağmen davetliler gönüllerince eğlenirken, geceye damgasını vuran ünlü ses Ümit Yaşar ise, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar.


Geceye şehir dışında olduğu için katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü Belediye Başkan Yardımcılarından Bayram Ali Üner temsil etti. Meclis üyelerinin ve kulüp başkanlarının yanı sıra İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez’i ise Tepecik Anadoluspor Kulüp Başkanı Mutsa Uçar ile Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz temsil etti. CHP Belediye Meclis Üyeleri Ersel Yazıcı, Kaşif Erdal, Ahmet Atalay ve eski Fenerbahçeli Futbolculardan Sercan da katılarak camiaya destek oldular.


Davetlilerin de bu güzel ortama eşlik etmesinden memnun kaldıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Enver Katrancı, geceye katılan herkese teşekkür etti. Konuşmasında her beldede stadın yapıldığını, Kumburgaz’a da bir stadın yapılması için Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e gerekli çağrıyı yapmadan geçemedi. Geceden elde edilen gelirle futbolculara destek olan Kumburgazspor Kulübü, geceye katılım gösteren herkese şükranlarını sunmadan geçemediler.


Gecede futbolcuların da tam kadro hazır oldukları gözlenirken, şarkılar türküler, futbolcu ve davetlileri memnun etmiş oldu.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.