Salı, Mayıs 14, 2013

Yeniay'dan İkitellispor'a moral yemeği

Kütahya'da yapılan U-14 Türkiye Futbol Şampiyonası'nda İkitellispor ile Bursa Yolspor maçı sırasında yaşanan olaylar nedeniyle Küçükçekmece Belediyesi tarafından İkitellispor futbolcuları ve yönetimine moral yemeği verildi.



Karşılaşmanın bitimine 6 dakika kala 3-1 geri düşen İkitellisporlu futbolcular hakeme itiraz etmiş ve sahadaki olaylara polis müdahale etmişti. Futbolcular polisin biber gazlı müdahalesinin ardından da hastaneye kaldırılmıştı. O gün yaşananların ardından Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay İkitellispor kulübü yöneticileri ve futbolcularına moral yemeği düzenledi.


Yemek sırasında bir konuşma yapan Yeniay, "Geçtiğimiz hafta bölge şampiyonları münasebetiyle İkitellispor kulübümüzün U-14 yaş grubu gençlerimizin müsabakalarında Türkiye'nin de şahit olduğu üzücü hadiseyi yaşadık. Bu gençlerimiz gerek Küçükçekmece'mizde gerek İstanbul'da kendilerini ispat etmiş olan başarılı gençlerimiz. O günkü müsabakada da aslında çocuklarımızın, kendi aralarında çok da öyle şiddete ulaşan herhangi bir taşkınlıklarının olmadığı görülür. Ama hiç de arzu etmediğimiz talihsiz olaylar yaşandı. Bugün çocuklarımızla birlikteyiz. Çünkü çocuklarımız bizim için birer şampiyondur. Bu çocuklarımız yarının bireyleri olarak, o günkü yaşadıkları muamele üzerilerinde etki olarak kalmamalı. Çocuklarımızın yaşamış oldukları talihsiz olay neticesinde üzgünüz. O müdahaleyi yapan insanlarda eminiz ki bizim kadar üzgündür. Dileğimiz bundan sonraki süreçte bu ve benzeri olaylarlar bir daha yaşanmasın" dedi.


İkitellispor Kulübü başkanı Abdülselam Ceyhan geçen hafta talihsiz bir olay yaşadıklarının altını çizerek, " Bir daha böyle olaylarının yaşanmamasını diliyorum, Belediye başkanımıza da moral yemeğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Yemeğin ardından Yeniay ve sporcular toplu bir şekilde fotoğraf çektirdi.


HABER-FOTOĞRAF: ÜNSAL ÇAKİN / DHA


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.