Salı, Mayıs 14, 2013

Arnavutköy Belediyespor yemekte bir araya geldi

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubunda başarı olarak Bölgesel Amatör Lige terfi eden Arnavutköy Belediyespor’da, Yönetim Kurulu bir yemek organizasyonu tertipledi.



 


Arnavutköy Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lige çıkması nedeniyle düzenlenen yemekte, Arnavutköy Belediyespor Yönetim Kurulu, Teknik kadro ve futbolcular tam kadro halinde yemeğe katılırken, Yönetim Kurulu, Teknik kadro ve futbolculara alınana başarıdan dolayı teşekkür etti.


 


Yeniköy sahilde bulunan Hanımeli Restorant’da verilen yemeğe tüm futbolcular iştirak ederken, Arnavutköy Belediyespor Başkanı Ercan Üner yaptığı konuşmada, "değerli arkadaşlar önce şampiyonluk için hepinizi kutlarım. Kar kış demeden gösterdiğiniz başarıyı takdir etmemek mümkün değil. İlçenin ismini spordaki başarıyla duyuran tüm sporcularla ve yönetimiyle gurur duyduk. Çok yorucu ve bir o kadar da stresli bir sezon sonrası Bölgesel Amatör Lige çıkmanın verdiği mutluluğu tarif edemem.  Emeği geçen tüm futbolcularıma ve hocalarımıza teşekkür ederim diyen Başkan Üner, Önümüzdeki sezon bizleri çok daha yorucu bir maraton beklemektedir" dedi.


 


Gelecek sezon içinde sinyaller veren başkan Üner, Hedefimiz kesinlikle 3. Lig olacaktır, kendisini hazır hisseden ve ben bu işte varım diyen tüm futbolcularımızın takım ruhu ile hareket etmelerini istedi. Önümüzde uzun bir tatil dönemi var bu arada boşluktan yararlanıp halı saha maçlarında sakatlanma riskine karşı futbolcularını uyaran Üner, Bölgesel amatör lig çok daha uzun maraton olacağı için takıma takviyelerin olacağını ve şampiyonluğa aday bir ekip oluşturulacağının altını çizdi.



Yemeğe Arnavutköy Belediyesini temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran ve Özel Kalem Müdürü A.Menaf Batur katılırken, Arnavutköy Belediyespor Başkan Yardımcısı Faruk Ceylan tüm futbolcuların önümüzdeki sezon çok daha zor bir dönemeçten geçeceklerini ve kesinlikle lig öncesi sakatlıklardan kaçınmalarını istedi. Önümüzdeki günlerde açıklanacak karar doğrultusunda Türkiye genelini kapsayan futbolcu seçmeleri yapılacağının da sinyalini verdi.


 


HABER: MURAT DEMİRCİ


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]

2 yorum:

hakan dedi ki...

Zar zor olsada kaldiginiz icin tebrikler. B.a.liginde basarilar

bağcılarlı dedi ki...

hanımeli restorant yeniköyde değil terkos sahilinde hatayı düzeltelim ben gittim çok güzel bir yer ailecek gidelebilir mamulleri çok güzel temiz ve hesaplı tavsiye ederim.
arnavutköy b.a.l başarılar
BAĞCILARSPORLU NİYAZİ BEKTAŞ

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.