Cuma, Mayıs 10, 2013

'Boykot kararını destekliyoruz'

Güngörenspor Kulübü 2. Başkanı Bülent Parlakkılıç, Türkiye U14 Şampiyonası'nda Kütahya Grubu'nda polis şiddetine maruz kalan İkitellispor'a geçmiş olsun dileklerini iletirken Kütahya'daki İstanbul düşmanlığının tescillendiğini söyledi.



Parlakkılıç, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Türkiye U16 Şampiyonası'nda Kütahya grup merkezinde uğradığımız haksızlıklar konusunda spor kamuoyumuzu bilgilendirmiştik. Tüm itirazlarımıza karşın final maçı çim sahada oynatılmış, itirazlarımıza muhattap bulamamıştık. Kütahya'daki İstanbul düşmanlığının son örneğini İkitellispor-Bursa Yolspor maçında da gördük. Orada şiddete maruz kalan İkitellispor camiasına geçmiş olsun diyoruz. Konuyla ilgili TFF İstanbul İl Başkanımız Yemen Ekşioğlu'nun da açıklamalarını destekliyoruz. Kütahya'da İstanbul takımlarına yapılan haksızlıklara artık 'dur' denilmelidir. Gerekirse boykot yapılmalıdır. Bu konuda Güngörenspor olarak il temsilciliğimizi destekliyoruz" dedi.


Kütahya ASKF'nin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini belirten Parlakkılıç, "Çay ocağında bizimle toplantı yapan ASKF başkanı olur mu? Taraflı bir başkan olur mu? Niye İkitelli-Bursa Yol final maçını da bize yaptıkları gibi çim sahada oynatmadılar? Gelecek hafta U19 maçları var... Program şimdiden belli, maçları Dumlupınar Suni Çim'de oynatıyorlar. O zaman niye bizim maçımız, rakibimizin işine gelen çim sahada oynatıldı?" ifadelerini kullandı.


HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

ali dedi ki...

bulentabi biz daha önce biz bu konu hakkında yerelfutbola açıklamalar yapmıştık bu açıklamalar gerçekleşti kutahya askf gereken operasyonu gerçekleştirmiştir tekrar takrar aynı şeyleri yazmak önemsiz ist takımları olarak tek yapmamız gereken şey kutahyayaı protesto etmek

Ali Kurt dedi ki...

Öncelikle ikitelli spor camiasına geçmiş olsun görsel ve yazılı basından izlediğimde hani derler ya içim cız etti nasıl üzülmemki gencecik filizlerin üzerine sprey ile sıkılan biber gazları içerideki polis sayısına bakıyorsun takım kadrosundan fazla sen kanunsun nasıl böyle bir suç işlersin yetkililere sesleniyorum önüne gelen polise biber gazı verdinizde hangi hallerde kullanacaklarının eğitimini vermedinizmi lütfen ilk kareyi defalarca izleyin polisten geri geri kaçan çocuğun gözünün içine 25 cm den sıkılan biber gazının affedilecek tarafı olmaz bir polis öldüğünde ayağa kalkan bizler bu son olaylardan sonra bir defa daha düşünüp bu kareler gözümüzün önüne geldiğinde her an arkamızı dönüp uzaklaşabiliriz şimdi bu çocuklara polisi nasıl sevdireceğiz biriside cıkıp bana bunu anlatsın tabi anlatabilirse

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.