Cuma, Mayıs 10, 2013

Dolayobaspor AFDK'ya başvurdu

Dolayobaspor Kulübü, Türkiye U14 Şampiyonası'nda usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na (AFDK) itirazda bulundu.



Bilindiği gibi Türkiye U14 Futbol Şampiyonası İstanbul Grubu'nda yer alan Dolayobaspor, aynı puanda yer aldığı Bağlarbaşıspor'a penaltılarla elendi. Pendik temsilcisinin iddiasına göre TFF İstanbul İl Temsilciliği Bağlarbaşıspor'un cezalı oyuncusunun cezasını, şampiyona başladıktan sonra indirdi ve haksız rekabete neden oldu.


'3 maç 1 maça mı indi?'
Dolayobaspor Kulübü'nün, Başkan Ali Enür imzasıyla AFDK'ya gönderdiği dilekçeye göre, Dolayobaspor Kulübü, 2 Mayıs'ta TFF İstanbul İl Temsilciliği'nin sitesinde, 2570 dosya numaralı Mehmet Yılmaz'ın, Çavuşbaşıspor karşılaşmasında kırmızı kart gördüğü için  3 maç ceza aldığını tespit etti. Bordo-Mavililer, 3 Mayıs'ta Bağlarbaşıspor'la oynadıkları maçta önce de cezayı teyit etti.


Ancak Dolayobaspor, 4 Mayıs'ta listeye tekrar baktığında cezaların 1 maça indirildiğini gördüler. Bu durumu TFF İstanbul İl Temsilciliği'ne sorduklarından bir görevli, "Yemen Ekşioğlu kırmızı kart gören tüm kulüp futbolcularının 1 maç ceza aldığını söylemişti, bilmiyor musunuz?" cevabını aldı.


Bu gelişmeler üzerine Mehmet Yılmaz Yenidoğan Güneşspor ve Zara Ekinlispor maçlarında oynadı. Maçlar sonunda puan eşitliği olduğu için Dolayobaspor ve Bağlarbaşıspor penaltı çekişti. Mehmet Yılmaz burada da penaltı kullandı.


Dolayobaspor Kulübü, AFDK'ya başvurarak Bağlarbaşıspor'un haksız avantaj elde ettiğini öne sürdü ve bu konuda işlem yapılması gerektiğini söyledi.


Ekşioğlu: Haksızlık yok
Konuyla ilgili ulaştığımız TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Bağlarbaşısporlu futbolcunun 1 maç ceza aldığını, herhangi bir haksızlığını söz konusu olmadığını söyledi.


HABER: EFKAN BUCAK

13 yorum:

Üsküdar dedi ki...

Dolayoba Bağlarbaşıyla baş edemezsiniz. onlar çok iyi korunurlar :) alt yapı gruplarına bakarsanız anlarsınız. Birde onların topcuları kesinlikle hakeme küfür etmemişlerdir, hakem yanlış duymuştur.raporunuda tekrar okunaklı olsun diye yazmıştır. boşuna uğraşmayın hiç bişey çıkmaz:)

adsız dedi ki...

cezalılar doloyaba macında oynamadılar yenseydınız

adsız dedi ki...

doloyabayı oynadığı maclarda mucadelısınden dolayı tebrık ederim

cuneyt dedi ki...

GÜZEL MACLARDI

osman enür dedi ki...

başbakandan başka kimse iyi kimse korunamaz bu unutmayınnn....

bağlarbası dedi ki...

eğer bizden iyiyseniz macta bizi ezerdiniz bence dua etmelisiniz :)

bağlarbası dedi ki...

meyve veren ağaç taşlanırmış

cumali dedi ki...

atı alan uskudarı gectı neyın hesabını yapıyorsunuz. FORZA BAGLARBASI!!

Hürkan dedi ki...

Dolayobaspor dan büyük olsaydınız grubu biz değil siz 1 . bitirirdiniz anca öyle dümenlerle gidersiiniz türkiye şampiyonasına iyi dümenler size

hakkı dedi ki...

BALIKESİRE BEKLERIZ SEVENLERİMİZİ.gelemıyenler yerel futboldan takip eder.dümen yapıraz artık

sportmen dedi ki...

13-14 yaşındaki çocukların duyduları ile oynayanlar utansın.Varmu öğle birşey türkiye şampiyonasına kalan 12 takım içinde sadece bağlarbaşında kırmızı kart gören oyuncular var.Ve bu sporcular kırmızı kartları hakeme hakaretten görüyorlar.tff istanbul sitesinde 2 mayısta açıklanan
cezalılar listesinde bağlarbaşıspordan mehmet yılmaz 3 maç, ayhan ışık 2 maç ceza olarak görünüyor,birgün sonra bu cezalar 1 maça düşürülüyor.Bütün hesaplar bağlarbaşının istanbul dışı bir gruba düşmesi üzerine yapıldı ama adamlar istanbul grubuna düştü o zaman ne diye cezaları düşersiniz.Yazıklar olsun.bu ülkede ensesi kalın olan gemisini yürütüyor.ama unutmasınlarki bunun birde öteki tarafı var.Dolayobaspor olarak iki elimiz yakanızda bağlarbaşı ve isfit

bedrhn dedi ki...

Helal olsun Ekşioğlu'na ve ekibine her zamanki gibi adamlarını korumaya devam ediyorlar t.f.f binasına geldiklerinde de işlerine gelene sarılıyorlar işerine gelemdigine surat yapıyorlar yazıklar olsun İSTİFA edin de millet de kurtulsun..

bağlarbaşı dedi ki...

bağlarbaşını karıştırmayın bu işlere bu adamlar sızın macta oynamadılar kaleye gelemedınız.penaltılarda 3 1 one gecınce hıc oyle lay lom vardı once hocanızın penaltı atacak 2 adamı cıkardı kuralları bilmedığinden onu sorgulayın cocuklarınızı tebrı etmek lazm mucadelernden dolayı

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.