Çarşamba, Mayıs 15, 2013

Gedikpasaspor'dan tek atış

İstanbul 2.Amatör Lig 6.Grup'ta  Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Etap sahasında Gedikpaşaspor, Cevizlispor'u ağırladı. Mücadeleyi Gedikpaşaspor 1-0 kazandı.


Müsbakanın başından sonuna kadar çekişmeli geçen bu önemli maçta ev sahibi Gedikpaşspor 44.Dakikada Ramazanın sağ dan ortaladğı topu çok iyi takip eden Recep top şık bir kafa vurşu ile topu ağlara yollayarak takımını Cevizlispor karşında 1-0 galip gelen Bordo Mavililer üç puanı alarak iddasını sürdürdü.


Karşılaşma sonrası misafir takım Cevizlispor futbolcuları karşılama sonrası büyük tepki gösterirken  kapıların camlar kırıldı. Ev sahibi Gedikpaşaspor futbolu ve yöneticiler tarafından soyunma odasına götürüldü.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


 

2 yorum:

pasalı dedi ki...

futbolcuların hıc bır tepkısı olmamıstır yanlıs yalan yanlıs yayınlarda bulunmayın taraftarın bırı hakeme tepkı gosterdı sahaya ındı hakeme hakarette bulunda ne gedık pasalı futbolcu nede cevızlı sporlu futbolcu olaylara karısmadı orda yoktunuz uydurmayın

dost dedi ki...

saha içine çok centilmence bi maç vardı ama sanırım maç sonunda cevizlisporlu bikaç futbolcu ve deplasmana gelen seyirci topluluğu mağlubiyeti kaldıramadı seyirci daha maç bitmeden sahaya davul tokmakları ve birsürü yabanmcı madde attı maçın bitiş düdğüyle birklikte cevizlil futbolcular hakeme büyük tepki gösterdi ve soyunma odasına giden hakemlere saldırdsılar ve darp ettiler dışrdada seyircileri stadın kiltli olan kapısının bütün camlarını kırdılar büyük zarar verdiler stada yazık değilmi krdeşim bi tsilere ne bu öfke sonuçta hala lidersiniz neden bu kadar küçük davranışlarda bulnuyosunuz şundanda eminim özellikle hakeme saldıran cevizlisporlu futbolculart üyük ceza alcaklar

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.