Çarşamba, Mayıs 15, 2013

Mesut Özşan, Yeni Diyarbakırspor’un başına geçti

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta ligi ikinci sırada tamamlayan Vefa’nın Teknik Direktörü Şeref Mesut Özşan, 3.Ligin yeni ekiplerinden Yeni Diyarbakırspor ile anlaştı.



Şubat ayında yeşil-beyazlı Vefa’nın başına geçen deneyimli Teknik adam, Teknik Direktör Faruk Türk'ün görevinden ayrılmasının ardından 3.Ligin yeni ekibi her konuda mutabakata vardı.


 


Yeni Diyarbakırspor’da hedef 2.Lig
Diyarbakır’da bir siteye açıklama yapan Yeni Diyarbakırspor’un Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Mesut Şeref Özşan ile anlaşmaya vardıklarını, hedeflerinin 2. Lige yükselmek olduğunu, bu nedenle transfere büyük önem verdiklerini kaydederek şunları söyledi.


 


“Hocanın kariyerinde 7 şampiyonluk bulunuyor”
“Teknik direktör Şeref Mesut Özşan'ın kariyerinde 7 şampiyonluk bulunuyor. Bu nedenle kendisini talep ettik ve anlaşmaya vardık. Onun da bizim gibi şampiyonluk hedefi var. Transfer konusunu da görüşmelerde ele aldık. Hocamızın transfer listesinde 2. Lig ve PTT 1.Ligi'nden önemli oyuncular yer alıyor. Transferde maddi açıdan hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Yeter ki Diyarbakırspor adını taşıyan ve yeşil-kırmızılı renklere sahip takımımız 2. Lig'e çıksın. Türkiye liglerinde borcu bulunmayan, imajı tertemiz olan bu kulüp geleceğe umutla bakıyor.”


 


“Kulübün adı Diyarbakırspor FK olacak”
İlhanlı, kulübün adını Diyarbakırspor FK yapmak için çalışma başlattıklarını anımsatarak, “İlgili kurumlardan gelecek resmi cevabı bekliyoruz. Bize yasal olarak engel olmadığı söylendi. Onayın ardından yapılacak olağanüstü kongrede kulübün ismini değiştireceğiz” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

4 yorum:

metin dağ dedi ki...

Bir takım gerçek başarıyı istiyorsa tecrübeli hoca arayacak hangi takımda ne kadar maliyetle neler yapmış bunun araştırmasını yapmalı ,hikayeden birilerine yaranmak için milletin ağzıyla hareket etmemeli nihayetinde büyük paralar harcanıyor Ben seçiminden dolayı takdir ettim yeni dyarbakır'ı helal

harun armağan dedi ki...

Tecrübeden faydalanmak gerek katılıyorum ama burası türkiye adil işlemiyor burada çoğu şey Hak edene verilse sorumluluklar bu kadar büyük paralar dönmez bence çok iyi olur bu hoca ile başarılar

çağatay dedi ki...

Vefa'dan ayrılmasına üzüldüm Mesut hocanın gerçekten değerli bir hoca başarılar dilerim.

ali dedi ki...

Hocamı tebrik ederim 2 yıl çalıştım onunla hem insanlığı hem futbol bilgisi çok iyi Büyük paralar harcatarak futbolcu almak yerine az bütçe ile türk futboluna birçok adam kazandırmıştır Burada çok iyi işler yapacağına inanıyorum sen 1. lig de olmalısın mesut hocam Allah yanında ve yardımcın olsun

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...