Çarşamba, Mayıs 15, 2013

Yeniay'dan İkitellispor'a moral yemeği

Türkiye U14 Futbol şampiyonası Kütahya Grubunda 7 oyuncunun kırmızı kart gören Küçükçekmece İkitellispor ve Bursa Yolspor arasındaki karşılşmasında çıkan olaylarda polislerin biber gazı, coplaması  ve darp etmesi sonunda adliyelik olan İkitellispor futbol takımına Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniy moral yemeği verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Küçükçekmece Sosyal tesislerinde verilen moral yemeğinde Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniya, Başkan yardımcılarından Enver Şengül, Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Yaman, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Başkan Veklili Seyit Bel, Başkan yardımcısı Yasin Şahin ve Orhan İbak, İkitellispor kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan, yöneticiler ve  futbolcular  katıldı.
 


Yeniay: Olayları unutmanız lazım
İkitellispor U 14 Takımı  futbolcularına verilen moral yemeğinde Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniyay futbolcularla teke tek sohbet eden başkan Aziz Yeniay yaptığı konuşmada, ‘’Kütahya’da ilinde  oynadığınız Türkiye şampiyonası final maçında hiç görmek istemediğimiz şeyler yaşandı. Bundan dolayı öncelikle sizler geçmiş olsun diliyorum yaşanan olaylarında takipçisi olacağımızı bilmenizi isterim. Küçükçekmece İlçemizi  İstanbul’da ve İstanbul dışında Türkiye şampiyonalarında gururla ve onurla temsil ettiniz bundan dolayı başta  yöneticileriniz teknik heyeti ve siz değerli futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu yıl artık geride kaldı inşallah önümüzdeki yıl  daha büyük başarılara  imza atacağınıza inanıyorum. Artık bu olaylar geride kaldı önümüze bakacağız  yeni başarılara yeni şampiyonlukları zaman kayıp etmeden hazırlanmanız lazım artık bu olayları unutmanız lazım’’ dedi.


Ayrıca Yeniay, hepinizin futbolu çok sevdiğinizi  çok iyi biliyorum. İçinizden çok yetenekli oyuncular var aranızda büyük kulüplerde forma giyecek yeteneğe sahip futbolcular olduğunu söylediler. Sizlerden ricam derslerinize de ağırlık verin okuyun bir meslek edinin yarın futbolu bıraktığınızda veya hiç ummadığında bir anda sakatlanıp futbol oynayamadığınızda elinizde bir mesleğiniz olması lazım. Onun içinde okulunuza derslerinize de aynı hassasiyeti gösterin’’dedi.
 
Ceyhan: Adalet yerini bulacak
İkitellispor kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan’da yaptığı konuşmada, ‘’Sayın Belediye Başkanım öncelikle bu akşam futbolcu kardeşlerimize vermiş olduğunuz moral yemeğinden dolayı çok teşekkür ederim. Kütahya ilinde oynadığımız Türkiye şampiyonasında final maçında yaşanan şeyler hiç hoş değildi 13,14 yaşındaki bu çocukların  polislerin biber gazı ve coplaması  ve darp etmesi en çok bizleri üzmüştür. Bu çocuklarımız aileleri bizlere emanet etmiştir bunları korumak bizlerin görevdir gerekli yerlere müracaatlarımızı yapmış bulunmaktayız ve yaşanan olaylar  savcılığa intikal etmiştir. Adaletimize güvenimiz sonsuzdur adalet yerini bulacaktır. Sayın başkanım Türkiye  U14 Futbol şampiyonasında oynayan bu takım da 6 oyuncumuz Galatasaray, Kasımpaşa, Sarıyer ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımları tarafından istenilmekte kulüp olarak amacımız futbolcu kardeşlerimizin daha iyi yerlere gitmesini sağlamak, bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Olayarın yaşandığı günden itibaren İstanbul İl Futbol temsilcisi Yemen Ekşioğlu,Küçükçekmece Kulüpler Birliğimiz Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kuruluna  ve spor camiasına bizlere vermiş olduğu  desteklerden dolayı çok teşekkür ederim’’ dedi.


Ceyhan sözlerinin devamında: Bu akşamda Futbolcu kardeşlerimize ve kulübümüze vermiş olduğunuz moral ve destek yemeğinden  ve Ödül yönetmenliğinde göstermiş olduğu hassasiyetinden dolayı başta Sayın Belediye Başkanımız Aziz Yeniay'a, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk  çok teşekkür ederim. Yine bu yemekte bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkan yardımcımız Enver Şengül'e Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Yaman'a Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Destekleme Derneği, Başkan Veklili Seyit Bel, Başkan yardımcısı Yasin Şahin ve Orhan İbak, Atatürk Mahalle Muhtarı Mehmet Polat,M.Akif Mahalle Muhtarı Erol Demir'e vermiş oldukları moral ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim dedi.
 
Gençtürk: Olayların takipçisi olacağız
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk yaptığı konuşmada, ‘’Küçükçekmece ilçemizin ve Derneğimizin üyesi olan güzide kulüplerimizden İkitellispor kulübümüzün  Türkiye  U 14 Futbol şampiyonası Kütahya ilinde final maçında yaşanan olaylar futbol sahalarımızda görmek istemediğimiz  olaylara sahne olmuştur. Bu olaylardan dolayı İkitellispor kulübüne ve futbolcu kardeşlerimize bir kere daha geçmiş olsun diyorum. Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Destekleme Derneği olarak ilçemizdeki tüm kulüpler hizmet etmek işte geçtğimiz hafta sayın Belediye Başkanımızın ve meclis üyelerimizin de büyük destekleri ile mecliste ödül yönetmeliği oylanarak onaylanmış oldu bu ödül yönetmeliğin spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.


Gençtürk konuşmasının devamında: Amatör Spor Kulüpler Destekleme Derneği kulüplerimize  hizmet ederken de onların haklarını korumak onları her türlü platformlarda savunmaktır. Kütahya’da ki yaşanan bu olaydan dolayların takipçisi olacağız hiç bir kulübümüzün buna benzer şeylerde mağdur olmasında seyirci kalmacağız. Eğer bu olaylarda suçlu varsa onlarında ceza alması için gayret göstereceğiz. İnşallah buna benzer şeyler spor alanlarında bir daha yaşanmaz dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.