Salı, Kasım 05, 2013

Mustafakemalpaşa hükmen galip

İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta 2-0 konu ekibin üstünlüğüyle devam ederken yarım kalan GOP Venüs-Mustafakemalpaşaspor maçı 0-3 olarak tescil edilirken Venüs'ün 3 puanı silindi.


Tertip Komitesi'nden yapılan açıklamada maçın başlarında 30 kişilik GOP Venüs taraftarının sahaya patlayıcı madde attıkları, yardımcı hakem M.Cihat Mete’nin bacaklarına isabet ettiği, hakemin maçı durdurduğu, güvenlik olmadığından dolayı seyircilerin tribünde başka bir tarafa alındıktan sonra maça kaldığı yerden devam edildiği, 41.dakikada Mustafakemalpaşaspor'un 2-0 öne geçmesiyle birlikte aynı grup seyircilerinin saha kenarına gelerek yardımcı hakeme çakmak ve taş attıkları, tehdit ettikleri, maça ikinci kez ara verildiği, 30 kişilik GOP Venüs taraftarının sahaya girerek hakemlere fiili saldırı teşebbüsünde bulundukları, hakem soyunma odasına girmek istedikleri, bekledikten sonra müsabakanın 41.dakikada tatil edildiği belirtildi.


Seyircilerin taşkın ve spora aykırı müdahaleleri sonucu devam edilmesi olanağının kalmadığı sebeple, FMT’nin 19/1-b maddesine göre GOP Venüs takımı hükmen 3-0 yenik sayılırken 3 puanı da silindi. Gaziosmanpaşa temsilcisi iki maçını da tarafsız sahada seyircisiz oynamak zorunda kalacak.


Yeni puan durumu şöyle:


8yeni

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.