Cuma, Kasım 22, 2013

İASKF'den Bahçelievler ve Bağcılar ziyareti

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF)  tarafından düzenlenen bölge toplarında, yönetim kurulunun bu seferki durağı Bahçelievler ve Bağcılar'dı.



İASKF tarafından düzenlenen, kulüplerin sorunlarını yerinde tespit etmek ve fikir alışverişinde bulunmak görüş ve önerileri paylaşmak için yapılan bölge toplantılarında, Yönetim Kurulu Bahçelievler ve Bağcılar ilçelerini ziyaret etti.


Devecioğlu'ndan Düşmez'e plaket
Yapılan ziyarete Genel Başkan Ali Düşmez’in yanı sıra federasyon heyeti katıldı. Yapılan ziyaretin ilk durağı olan Bahçelievler’de kulüpler birliği ve kulüplerimizle bir araya gelen İASKF yönetimi burada incelemelerde bulundu. Yapılan toplantıda yeni sezon, yapılan malzeme yardımları ve projeler hakkında bilgilendirmede bulunan heyet, gerekli konular üzerinde kulüplerimizin görüş ve önerilerini dinledi. Bahçelievler ziyaretinde heyeti ağırlayan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu yapılan toplantıların faydalarından ve kulüplerin memnuniyetini ifade ederken Genel Başkan Ali Düşmez’e plaket takdim etti.


Daha sonra Bağcılar ilçesi kulüpler birliği ve ilçe kulüplerini ziyaret eden federasyon heyeti burada da ağırlandıktan sonra incelemelerine devam etti. Kulüplerin yapılan organizasyon ve projelerden oldukça memnun olmalarının yanı sıra, bazı taraftar olaylarından şikâyetçi oldukları da gözlendi. Özellikle oynanan müsabakalardaki taraftar olaylarından şikâyetçi olan kulüpler, heyetten Fair-Play anlayışına uygun davranması için kulüplerimizin bilinçlendirilmesini rica ettiler.


Yapılan toplantılar ve gerekli notların alınması ve karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından heyetin ziyareti sona erdi.


Kaynak: iaskf.com


[gallery link="file" columns="5" ids="94029,94030,94031,94032,94033,94034,94035"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...