Salı, Kasım 26, 2013

Derince Belediye deplasman fatihi

TFF Kadınlar 1.Lig'de Derince Belediyespor deplasmanda Trabzon İdmanocağı'nı 1-0 yenerek ilk galibiyetini aldı.


Trabzon ASKF sahasında oynanan karşılaşmada ilk dakikalarda Trabzon İdmanocağı'nın baskısı vardı. Ancak bir duran topta Buse ile golü bulan konuk ekip oldu. İki tarafın da yüksek dozda bir mücadele österdiği karşılaşmada Trabzon eşitlik için bastırdı. Daha kontrollü oynayan Derince gol fırsatı vermezken ilerleyen dakikalar ile Trabzon yoruldu ve konuk ekip mücadeleden bir puan ile ayrılmayı başardı.


Karşılaşmanın ardından Derince Belediye teknik direktörü Hasan Alemdar alınan puanlardan memnuiyetini vurgularken genç ekibinin önümüzdeki hafta Ataşehir Belediye'den de puan almak istediğini, bunun için yeterli gücü olduğuna inandığını belirtti. Derince Belediye - Ataşehir Belediye karşılaşması Pazar günün 11.00'de Derince Stadı'nda oynanacak. Trabzon İdmanocağı ise Adana'ya İdmanyurdu deplasmanına gidecek.


STAD : Trabzon ASKF
HAKEMLER : Murat Kasap, Serpil Kara, Murat Başeğmez
TRABZON İDMANOCAĞI : Büşra, Fatma, Nagehan, Duygu, Emine, Elif Deniz, Yağmur, (57' Deniz), Filiz, Gamze, Fatoş, Elif Ataol
TEKNİK SORUMLU :Gürkan Çavdar
DERİNCE BELEDİYE : Hilal, Havvanur, Büşra, Ayçahan, Medine, Semanur, Mihriban (75' Esra), Sedanur, Buse, Ecem
TEKNİK SORUMLU : Hasan Alemdar


Erdem G

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.