Salı, Kasım 26, 2013

Aslantürk: Takımı ligden çekerim

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup ekiplerinden Çakmakspor'un Başkanı Seyfullah Aslantürk, hakem hatalarından dolayı çok canlarının yandığını belirterek, "Eğer bu hatalar devam ederse takımı ligden çekeceğim" dedi.



Çakmakspor'un son olarak 1877 Alemdağspor'la 2-2 berabere kaldığı maçın hakemlerine büyük tepki gösteren Başkan Seyfullah Aslantürk, şu açıklamayı yaptı:


'Site maçını kazandık ama hakemden memnun değildik'
"17 Kasım Pazar İstanbul Sitespor'la oynadığımız maçıyöneten hakem arkadaşlarımız saha içinde yapması gereken işleri maçlar bitikten sonra yapmıştır. İstanbul Sitespor maçını 6-0'lık skorla kazanmamıza rağmen bizi memnun etmemiştir. Sebebi ise hakem arkadaşlarımızın vermesi gereken kararları vermemesi, saha kenarında yoldan gecen yaşlı kadınlara bile alay konusu olmuştur. Bu arkadaşlarımızı bu maçlara veren komitede alay konusu olmuştur.


'Beraberlik için her şeyi yaptı'
23 Kasım tarihindeki 1877 Alemdağ-Çakmakspor maçını yöneten hakemlerin de bu hakem arkadaşlardan hiç bir farkı yoktur. Bu hakemler de saha içinde yapması gerekenleri yapmamış, her iki takım topluca soyunma odalarına girdikten sonra yapmışlardır. Çünkü saha içerisinde maçı kazanmak için iyi mücadele eden Çakmakspor takımı 2-0'dan maçı 2-2'ye getirdikten sonra onlarca pozisyonu hakem arkadaşlarımız görmezden gelip adeta maçı berabere bitirmek için ellerinden geleni yapmışlardır.


'Hakem bana 'Sizi ben engelledim' dedi'
Çakmakspor Başkanı olarak hakemlerin yanına gittiğimde ise 17 yıllık başkanlık hayatımda duymadıklarım duydum. Hakem arkadaşın, “Normalde maçı siz kazandınız ama ben engelledim, seni futbolcuların daha çok küçük, daha çok maç kazanırlar” demesi, ayrıca saha içerisinde göstermesi gereken kartları soyunma odasında direk kırmızı kart olarak rakibin iki, bizim üç futbolcumuza göstermesi kulübümüzü ağır şekilde yaralamıştır. Bu cezayı futbolcuların değil, maçı yöneten hakemlerin alması gerektiğine inanıyorum.


Bu tarz hakemler ve bu olaylar bu şekilde devam ederse takımızın lider olmasına rağmen ligden çekileceğimizi de belirtmek isterim. Hakem atamasını yapan komiteye ve amatör futbol kamuoyuyla paylaşırız. Bu hakemlerin tutarsız davranışları gençleri spora değil savaşa hazırlamaktadır.Saygılar…"

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...