Cuma, Kasım 22, 2013

“Hakemlerimiz sert oyuna göz yummasınlar”

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup ekiplerinden Batı Trakyaspor’un Başkanı Sabri Yılmaz, Sitemize bazı açıklamalar yaptı.



Zeytinburnu ekibinin Başkanı açıklamasında, Hakemlerden sert oyuna göz yummamalarını isterken, takımlara da Fair-Play çağrısı yaptı.


 


Yılmaz açıklamasında şunları söyledi: Son dönemlerde Süper Amatör Ligde yaşanan olaylar sonunda korkarız ki lige takım çıkaramayacak duruma gelebiliriz. Her hafta bir sakatlık yaşayan takımımızda nerdeyse tüm oyuncularımız darbeye bağlı sakatlıklar yaşıyorlar. Grubunda üst sıraları hedefleyen tüm takımların başına gelen bu olaylar kulübümüzün de başına gelmeye devam ediyor. Bizleri üzen tarafı ise sakatlıklara sebep olan pozisyonlara Hakemlerimizin kimi zaman müsaade etmesi ve herhangi bir kart göstermemesidir. Bizim başımıza gelenler aynı gurupta yer alan şuan lider konumundaki Bayrampaşa Tuna’nın da başına geliyor. Bu hafta hem bizim hem de Bayrampaşa Tuna’nın satraforu hastanelik oldular. Buradan Emin Dilber kardeşimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Aynı şekilde takımımızın santraforu kalecisi ve stoperimizde geçtiğimiz maçta darbe aldılar ve bunu yapan oyucular kart görmediler bile. Bir oyucumuz maçın henüz 2.dakikasında hastanelik oldu. Eğer Hakemlerimiz bunlara müsaade etmeye devam ederse yakın zamanda tüm takımlar revire dönecek. Hakemlerimizden rica ediyorum: Lütfen sert oyuna göz yummayın, rakibini sakatlamak için sahaya çıkanlara aman vermeyin. Bu gibi durumlar maalesef kısıtlı kadrolarla mücadele eden takımlarımızı, hocalarımızı ve haliyle Yöneticileri zor durumda bırakıyor. Bizler buradan bu işin başında ki yöneticilere de sesleniyoruz. Futbol bir gösteri sanatı bunu icra etmeye çalışanları desteklemek, gösterileri sabote etmeye çalışanları da cezalandırmak sizi göreviniz. Lütfen görevinizi yapın. Bizleri de buradan mazeret bulmaya çalışan insanlar gibi açıklama yapmak zorunda bırakmayın.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

4 yorum:

bentat dedi ki...

siz bu hafta mağlup oldunuz tophaneye bunu başka yönlere çekmeyin hakemlere sallamak en kolayı tamam hakemlerin kalitesi tartışılır ama o bahsettiğiniz 2. dakikada olan pozisyonda bırakın kartı faul bile yoktu omuz omuza mücadele sonucu saha kenarındaki demirlere çarpması sonucu oyuncunuz sakatlandı burdaki asıl sorun sahaların bu tarz sorunları olduğudur bu tarz demogojilerle bi yere varamazsınız varamıyorsunuzda zaten şu anda ligde hakkettiğiniz yere doğru geriliyorsunuz 5. ve 6. bitirirseniz sizin için iyidir.

konken dedi ki...

ilk maçtaki gibi tophane tayfunun 9 kişi kalması gerekiyordu değilmi yenmeniz için tühhh hakemler bunu bu maçta başaramadılar sakatlıklar her takımın başına gelebilecek futbolun doğasında olan birşeydir zaten bu kadar puanıda çok iyi topladınız buraya kadardı orta sıraların takımı olduğunuz ortaya çıkmaya başladı.

ulus dedi ki...

Sayın başkan,keşke bu açıklamaları ligin ilk yarısında 9 kişi kalan Nişantaşı ve Tophaneyi yendikleri maçlardan sonra yapsaydı.İşler kötüye doğru gidince mazeretler çoğalıyor.

Murat dedi ki...

Gülüyorum Başkanın açıklamalarına sadece

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...