Pazartesi, Kasım 25, 2013

Beyköy aynı tas, aynı hamam!

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta Beyköy Belediyespor, deplasmanda Sakarya temsilcisi Karasuspor ile karşılaştı ve sahadan 2-1 'lik yenilgi ile ayrıldı.



Karşılaşmaya etkili oyunu, hırsı ve mücadeleci futboluyla oyuna başlayan Karasuspor sık atak yaparak Beyköy Belediyespor’u yarı sahasına yıktı ve topun Beyköy yarı sahasında kalmasını sağladı.


23. Dakika Karasuspor'da taraftarın etkili desteği sonucu Uğur'un topunu kaleci İlker'in çelmesi sonucu dönen topu Karasuspor'dan 7 numaralı Özkan Sahip topu filelere gönderdi ve Düzce ekibi 1-0 yenik duruma düştü. Bu golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran Karasuspor, üst üste ataklar bulmasına rağmen gol vuruşunu yapamadı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.


Taraftarlar arasında olay
İkinci yarıya hızlı başlayan Beyköy Belediyespor oldu fakat Karasuspor’un dirençli futbolu sonucu 48. dakikada da ikinci golü buldu. Maç boyunca Karasuspor’un etkin oynadığı mücadele taraftarından alkış aldı. Müsabakada 75. Dakikada Karasuspor taraftarları ile Beyköysporlu taraftarlar arasında olaylar çıktı. Çıkan olaylar sonucu hakem yardımcılarıyla bir araya geldi ve orta alanda toplandılar. Kısa süre oyunun durması sonucu oyun yeniden başladı. Sol kanattan Bayram’ın kullandığı korner sonucu top ceza sahasında kaldı Mesut’un elle oynaması sonucu hakem 86. Dakikada penaltı noktasını gösterdi.Topun başına gelen Ahmet topu filelere gönderdi ve skoru 2-1 ‘e taşıdı. Müsabakanın son dakikaların gergin geçmesi sonucu mücadelede başka gol olmayınca mücadele 2-1 Karasuspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.


Karasuspor aldığı bu galibiyetle puanını 11 çıkartırken, Beyköy Belediyespor12 puanda kaldı.Karasuspor haftaya aynı ilin temsilcisi Adapazarıspor ile oynarken, Beköy Belediyespor kendi sahasında Eskişehir Sağlıkspor ile karşılaşacak.


Stat: Karasu Şehir
Hakemler: Aykan Ceylan, A.Kerem Özcan, Emrah Çaycı
Karasuspor: Kurtuluş (Bilge), Emincan, Mennan, Mesut, Orhan, Onur, Özkan (Cengiz), M.Mert, Uğur Serdar (Soner), Semih
Beyköy Belediye: İlker, Selman, Bahadır (Çağlar), Mert, Gökhan, Soner, İlhan, Emre (Muhammed), Fehmi, Ahmet, Oğuzhan (Bayram)
Goller: Özkan (23, 50) / Ahmet (88 pen)


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...