Pazar, Kasım 24, 2013

Kadın futbolu Viranşehir'de

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde kadınlar spor kulübünün açılışı yapıldı.


Yenişehir Mahallesinde bulunan spor kulübünün açılışına, Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, AK Parti aday adayı Abdullatif Şehmusoğlu (Lütfi Top), Kaymakamlık yazı işleri müdürü Haşim Yıldız, kulüp yöneticileri ve davetliler katıldı.


Spor Kulübün açılışından önce konuşan Viranşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, kadınların bu tür etkinliklerde bulunmasının son derece önemli olduğunu belirterek, Belediye olarak kadınların bu tür girişimlerine her zaman destek sunacaklarını söyledi.


Kadınlar Spor Kulübü yöneticileri, verdikleri desteklerden dolayı Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan adına Yazı işleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır ve AK Parti aday adayı Abdullatif Şehmusoğlu (Lütfi Top)’a teşekkür plaketi verildi.


Önümüzdeki sezon Viranşehir’i 3.ligde temsil edecek Kadın spor Kulübü Başkanı Şehmus Dodukanlıoğlu, kulübe destek sunan herkese teşekkür ederek, yapılacak kongrenin ardından görevi esas sahipleri yani başkanlığı kadın arkadaşlara bırakacağını söyledi.


Kadınlar Spor Kulübünün Futbol takımı Antrenörü Şükran Dağ ise, Kadınlar spor kulübünün Viranşehir’de bir ilk olduğunu belirterek, herkesten destek beklediklerini söyledi. Spor’un sadece erkekler için olmadığının altını çizen Dağ, kurulan Futbol takımı ile Viranşehir’de birçok şeyi yeneceklerine inandıklarını kaydetti.


KAYNAK : www.şanlıurfa.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.