Cuma, Kasım 22, 2013

İhsan Atun nereye koşuyor?

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun son günlerde isminin Silivri siyasetinde anılmasından duyduğu rahatsızlığı yayımladığı bir basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaştı.


 


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile 30 yıllık bir dostluğunun olduğunu beyan eden İhsan Atun bu yakınlıktan dolayı ortaya çıkan İhsan Atun Silivri Belediye Meclis Üyesi olacak şeklindeki asılsız dedikodulara meyal vermemek adına yazılı bir basın açıklaması gönderdi. Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun yayımladığı basın açıklamasında; “Silivrispor çatısı altında göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar geçen süreç içinde ilçe sporu için yapılabileceklerin hesabını yaptım çalışma arkadaşlarım ile birlikte. Bugüne kadar 750 gencimize spor yaptırmanın haklı gururunu yaşayan bir İhsan Atun sadece Silivrispor’un başarısı için koşturmaktadır. Siyasi bir beklenti içinde olmak için Silivrispor’u basamak olarak kullanacak kadar da basitleşemem ki buna da ihtiyacım kesinlikle yoktur.


 


HEDEFİMİZ 1000 SİLİVRİLİ GENÇTİR
Silivrispor bünyesinde belki de hiçbir profesyonel kulüpte olmayan branşlarda gençlerimize hizmet ediyoruz. Futbol, voleybol, güreş, folklor ve tenis olmak üzere 5 sportif branşta A takım ve altyapılar dahil olmak üzere yüzlerce Silivrili gencin sportif hizmetine katkı sunabilmek için yarışıyoruz. Şuana kadar 750 olan sporcu sayımız her geçen gün katlanarak artmaktadır. İddia ediyorum ki gelecek yıla kadar bu sayımızı 1000’in üzerine çıkartacağız ki bu rakam da öyle küçümsenecek bir rakam kesinlikle de değildir.


 


SİVAS’I GEÇMEK İSTİYORUZ
Sportif başarılarda önceliğimiz katıldığımız liglerde A takım seviyesinde başarı sağlamaktır. Altyapılarda ise geleceğimizin garantisini sağlayacak ahlaklı sporcular yetiştirmektir. Ziraat Türkiye Kupası’nda şimdiki rakibimiz Sivasspor’a gelinceye kadar elediğimiz takımların geçmişleri ve başarıları da ortadadır. Şimdiki hedefimiz ise Sivasspor’u eleyip Silivrispor tarihinde bir ilke daha imza atmak için koşturuyoruz. Sivas’ı da geçip ilçemize Fenerbahçe’yi de getirmenin gayreti içindeyiz. Takım olarak Sivas’ı eleyemesek de izin verin lütfen Sivas maçına kadar bu hayali bir Silivrili olarak kuralım.


 


SİYASİ GÖRÜŞÜM SİLİVRİSPOR’DUR
Evet, her insanın olduğu gibi benim de siyasi bir görüşüm var. Benim siyasi görüşüm Silivrispor’dur, Silivri’dir. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yanında olmama gelince. Işıklar benim otuz yıllık aile dostumdur. Onun yanında meclis üyesi olacak en son insan ben olurum. Amaç görev almadan Atun ailesi olarak Özcan Işıklar’ı gece gündüz çalışarak destelemektir. Ayrıca 15 yıllık siyasi dönemimde o zaman yaşı küçük olan çocuklarıma zaman ayıramadığım için üzgünüm. Fakat aynı hatayı torunlarım için yapmayacağım. Silivri halkından ricam Silivrispor’a ve bünyesindeki 750 çocuğumuza sahip oluşumda Silivrispor’un yanında olan Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.