Çarşamba, Kasım 27, 2013

Somaspor'da Feridun Yarkın dönemi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta mücadele eden Manisa temsilcisi Somaspor'da görevinden geçen hafta içinde istifa eden Teknik Sorumlu Teknik Sorumlu Bahadır Özgen'yerine Feridun Yarkın getirildi.



Feridun Yarkın ile her konuda anlaştıklarını belirten Kulüp Başkanı Gökhan Gür,"Yarkın hocamızla her konuda anlaştık. Kariyer sahibi Hocamızın Kulübümüzün sezon başında belirlediği 3. Lig hedefine ulaşmasında büyük katkısı olacağına inanıyoruz ve kendisine güveniyoruz. Tüm Somaspor camiasına hayırlı olsun"dedi.


SOM2Daha sonra takım ile tanışarak ilk idmanına çıkan Ferudun Yarkın, altyapıdan Oğuzhan ve Ogün’ü de idmana dahil etti. İdman sonrasısında yaptığı açıklamada, Teknik Sorumlu Ferudun Yarkın,"Futbol oyununun dört ayağı vardır. Bu ayaklardan biri yönetim, biri taraftar ,üçüncüsü futbolcular ve teknik kadrodur. Bu dört unsur uyumlu çalışırsa başarı gelir. Somaspor Yönetim kurulu sağladığı imkanlarla, taraftar verdiği desteğiyle üstüne düşeni yapmış, futbolcu kadromuzda iyi. Burada teknik heyet olarak bize düşen yönetim kuruluyla uyumlu bir şekilde takımımızı başarıya taşımaktır. Allah’ın izniyle bunu da başaracağız herkes için hayırlısı olsun" diye konuştu.


Feridun Yarkın'ın yardımcılıklarını Gürkan Ekren ve Seyfettin Çetinkaya yapacak.


Ferudun Yarkın Kimdir ?
50 yaşındaki Feridun Yarkın Ferudun, 1991 yılında Kuşadasıspor ile başladığı Teknik Adamlık kariyerinde, Yeni Salihlispor, Akhisar Belediyespor, Denizlispor, Salihli Belediyespor ve Şekerspor'da görev aldı.


HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.