Cuma, Kasım 22, 2013

Yahya Kemal Stadı açılıyor

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun girişimleri neticesinde Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez’in katkılarıyla yenileme çalışmaları yapılan Yahya Kemal Stadı’nda da sona gelindi.



Dün İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ile birlikte Baykan ve Düşmez'in bizzat statta yaptıkları denetim neticesinde çalışmaların tamamlandığı ve Kağıthane Belediyesi'ne yapılacak devir işlemleri neticesinde stadın amatörleri hizmetine açılacağı belirtildi.


TFF İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Amatörlerimize hizmet noktasında yenileme çalışmalarına katkılarından dolayı Sayın Baykan ve Sayın Düşmez’e teşekkür ederiz" denildi.


Böylece Kağıthane ilçesi bir tesis daha kazandı. Spor tesisi açısından İstanbul en zengin ilçelerinden biri olan Kağıthane'de Yahya Kemal Stadı'nın haricinde Hasbahçe, Nurtepe, Sadabad, Seyrantepe, Mehdi Sancak ve Abide-i Hürriyet sahaları bulunuyor.


Kaynak: TFF İstanbul İl Başkanlığı

3 yorum:

Soner dedi ki...

Stad biteli 3 ay oldu hala açılacak bu nasıl hizmettir anlamadık

felix dedi ki...

amatörler beklesin ne olacak.
önemli (!) olan, açılışı yapacak
zevat ın randevu takvimi...

CAN KUŞ dedi ki...

VAY TERECİYE TERE SATMAK! STADIN EKSİK İŞLERİ VE ÇABUK AÇILABİLMESİ İÇİN KAĞITHANE BLD.UĞRAŞICAK STAD GEZİLECEK BELEDİYE BAŞKANLIĞININ HABERİ OLMAYACAK.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...