Çarşamba, Kasım 27, 2013

Tekirdağ'da Velimeşe fırtınası

Tekirdağ'da bu yıl Velimeşe Belediyespor fırtınası esiyor... Mavi-Beyazlılar hem Süper Amatör'de hem de U19'da aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor.


Tek hedef BAL
İl futboluna son yıllarda damgasını vuran ekiplerden biri olan Velimeşe Belediyespor'un A takımı, Süper Amatör Lig'de oynadığı 4 maçta topladığı 10 puanla, en yakın rakibinin 2 puan önünde lider durumda. Mavi-Beyazlılar son olarak, ligin güçlü ekiplerinden Çorlu Gençlerbirliği'ni deplasmanda 1-0 yenerek adeta güç gösterisi yaptı. Takımda tek hedef Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek.


velimese2U19 namağlup şampiyon
Velimeşe Belediyespor'un U19 Takımı da geçen yıl olduğu gibi namağlup şampiyon oldu. Geçen yıl Türkiye Şampiyonası'nda çeyrek finale kadar çıkarak Tekirdağ futboluna tarihi bir başarı yaşatan takım bu kez gözünü dörtlü finale dikti.


 


İşcan: Başarı sözü veriyorum
Velimeşe Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan İşçan, "Bu takımların kurulmasında büyük desteği olan Belediye Başkanımız Sayın Rasim Yüksel'e, yöneticilerim Suat Tuna, Mustafa Örnek, Ayhan Ayan ve Yüksel Levent'e teşekkürlerini sunuyorum. Velimeşe halkına yakışır başarı sözü veriyorum" dedi.


Bu başarıda ön plana çıkan diğer isimlerse Kulüp Menajeri Mehmet Emin Kankal ve Teknik Direktör Özgür Sağlam. Üç sezondur Velimeşe'de görev yapan Sağlam, hem A takım hem de genç takımı çalıştırıyor.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.