Salı, Kasım 26, 2013

İstanbul Kastamonu 3 attı, 3 aldı

İstanbul U-15 Ligi 19. Grup'ta mücadele eden İstanbul Kastamonuspor, İstanbul Bayburtspor’u Eyüp Kardolap Sahası’nda oynanan maçta 3-1 mağlup etti.



Fatih bölgesinin genel sorunu olan Saha yetersizliğinden kırmızı-siyahlı ekipte payını aldı. Son 2 iç saha maçını da dışarda oynamak zorunda olan İstanbul Kastamonuspor, bu zorluklara rağmen son 2 maçtır galip geliyor. Geçtiğimiz hafta Altınyıldızspor’u Namık Sevik Stadı’nda 5 golle geçen İstanbul Kastamonuspor’un genç yetenekleri bu hafta da Eyüp Karadolap Sahası’nda İstanbul Bayburtspor’u 3-1 mağlup etti.

İstanbul Kastamonuspor’un U-15 takımı aldığı bu galibiyet ile puanını 13’e çıkartarak 5.sıraya yükselmiş oldu.

İstanbul Kastamonuspor’un genç yetenekleri mücadeleye hızlı başladı. Ağabeylerini örnek alan minikler İstanbul Bayburtspor’a baskı kurarak oyunu rakip sahaya yıktılar. İstanbul Kastamonuspor yaptığı atakların sonucunu 14.dakika’da Yusuf’un karambolden attığı gol ile aldı. 25.dakika’da Furkan’ın ceza sahası içinde kurduğu baskı ile kazanılan topu Yusuf’la buluşturması sonucunda durum 2-0 oldu. Yusuf’un bu golü ilk yarı sonucunu belirledi. 2-0

İstanbul Kastamonuspor ikinci yarıya daha dikkatli ve kontrollü başladı. İstanbul Bayburt ise ikinci yarıda aradaki farkı kapamak ve skoru dengelemek istiyordu. İstanbul Bayburt ani ataklarla İstanbul Kastamonuspor kalesini yokluyordu. İstanbul Bayburt’un geliştirdiği bir kontra atağı geriye çevirmek isteyen Cevher, topu uzaklaştırmak isterken top rakip oyuncunun önünde kaldı ve İstanbul Bayburt aradı ki farkı 1’e düşürdü. 55.Dakika’da ise sol kanattan Burak topla ceza sahası içerisine girdi, sıfırdan golü buldu ve tekrardan aradaki farkı 2’ye çıkarmış oldu. Skorun 3-1 olmasının ardından orta alan mücadelesi şeklinde mücadele tamamlandı.

Demir: Hak ettiğimiz yere yükseleceğimize inanıyorum
İstanbul Kastamonuspor Altyapı Antrenörü Hasan Demir, "Son 2 karşılaşmada da galip geliyoruz. Önümüzdeki Tozkoparan karşılaşmasını da kazanarak 3’te 3’lük bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Grup’taki yerimize baktığımızda hak etiğimiz, bize yakışan yer burası değil ancak ben futbolcularıma güveniyorum ve inancım her zaman tam. Eminim ki hak etiğimiz yere kısa zamanda gelerek, İstanbul Kastamonuspor’a yakışan bir konumda olacağız.


HABER : ERTUĞRUL AKDUMAN
KAYNAK : http://www.istanbulkastamonuspor.com/

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...