Cumartesi, Kasım 23, 2013

Nusaybin'de son sözü Berfin söyledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Nusaybin Gençlik Spor, sahasında Ağrı temsilcisi Taşlıçay Kamu Genç Kızlar Spor'u ağırladı.


Nusaybin şehir stadyumunda oynan karşılaşma nefesleri kesti! Maç ev sahibi Nusaybin Gençlik Spor’un vuruşuyla başladı. Maça baskılı başlayan Nusaybin Gençlik Spor 10. dakika penaltı kazandı. Ceza sahası içinde rakip takım topu elle kontrol edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Pınar geçti. Güzel bir vuruş yapan Pınar takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.


Golden sonra oyunu tamamen ele geçiren Nusaybin Gençlik Spor, 18. dakikada sağ kanattan Derya’yla atağa çıktı. Kimsenin beklemediği bir anda mükemmel bir şut çeken Derya topu ceza sahası dışından filelerle buluşturmayı başardı: 2-0.


NUSAYBİN GENÇLİK SPORA SOĞUK DUŞ ETKİSİ!


Taşlıçay Kamu Genç Kızlar Spor 2-0′dan sonra baskıyı üzerinden attı. Üst üste ataklar geliştirmeye başlayan konuk ekip, aradığı golü 32. dakikada buldu. Kaleciden dönen topu tamamlayan Dilan farkı 1′e indiren golü kaydetti. 2-1! Eşitlik golü 2 dakika sonra geldi! Ceza sahasına düşen topu kontrol eden Sedef, güzel bir vuruş yaptı ve skoru eşitledi 2-2. İlk yarı 2-2′lik skorla sona erdi.


İkinci yarıya Taşlıçay Kamu Genç Kızlar Spor başladı. İki takımın da ikinci yarının başında yaptığı değişiklikler oyunun kaderini belirledi. Nusaybin Gençlik Spor maçın 50. dakikasında tekrardan öne geçmeyi başardı. Pınar sağ kanattan çalımlara ceza sahası içine girdi ve güzel bir vuruşla topu ağlara yolladı. Nusaybin Gençlik Spor yeniden 3-2 öne geçti.


Taşlıçay Kamu Genç Kızlar Spor 3. golü bulmayı başardı. Sedef maçın 75. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kaldı kendisinin 2. takımının ise 3. golünü kaydetmeyi başardı: 3-3. Son anlara girilirken, galibiyet golü için iyice yüklenen Nusaybin Gençlik Spor ataklardan eli boş döndü.


Maçın 85. dakikasında sahneye Berfin çıktı. Yapılan faul sonrası serbest vuruş için topun başına geçen Berfin mükemmel bir vuruş yaptı ve topu adeta 90′a yolladı. Nusaybin Gençlik Spor bu golle müsabakadan galibiyetle ayrıldı.


Maçtan sonra her iki takım oyuncuları ve teknik heyeti birbirlerini tebrik etti.


KAYNAK : nusaybinliyiz.com (Ufuk ASMAN – Yasin Burak TAN)

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.